Ζέτα - Χατζηγιάννης: Παραλίγο πανικός λόγω... θαυμάστριας

14.01.2014
Στο κέντρο όπου άδουν η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Και φωτογραφίες από την έξοδο τους αυτή που το έριξαν έξω και πέρασαν περίφημα, είδαμε παντού. Σου λέει, ο Χατζηγιάννης μέχρι που πήρε μικρόφωνο και τραγούδησε. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου χόρευε τσιφτετέλι και της Ζέτας οι παλάμες πήραν φωτιά από το χειροκρότημα.

Ωστόσο, η έξοδος εκείνη φαίνεται ότι κρύβει τρελό παρασκήνιο. Παραλίγο μπουρλότο να γινόταν το ερωτευμένο ζεύγος, εξαιτίας μίας θαυμάστριας του αοιδού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, μία κοσμικιά κυρία, φαν του Χατζηγιάννη τού έστειλε ένα σωρό γαρύφαλλα, ενώ μέσω της λουλουδούς τον ρώτησε, αν μπορεί να πάει στο τραπέζι του. Έτσι, για μια «καλή χρονιά».

Ο αοιδός όμως είναι βράχος ηθικής και δεν της απάντησε καν. Επειδή όμως δεν είναι αγενής, της έστειλε ως «ευχαριστώ» λίγα λουλούδια. Ε, αυτό ήταν. Είδε τη σκηνή η Ζέτα κι έγινε... πύραυλος. Κρατήθηκε βέβαια, όλο το βράδυ, αλλά μόλις έφυγαν από το μαγαζί, έκανε τρελή σκηνή ζηλοτυπίας. Ο αγαπημένος της αντέδρασε, τής εξήγησε πώς είχαν τα πράγματα, εκείνη πείστηκε κι έτσι το ερωτευμένο ζεύγος, επέστρεψε αγκαλιασμένο και μονιασμένο στο σπίτι.