Πώς θα γιορτάσει τα γενέθλιά της η πριγκίπισσα Κέιτ;

09.01.2014
Η δούκισσα του Κέιμπριτζ γίνεται σήμερα 32 χρονών. Πού θα σβήσει τα κεράκια της;

Εκπρόσωπος από το παλάτι του Κένσινγκτον υποστήριξε ότι "η Κάθριν, δούκισσα του Κέιμπριτζ, θα γιορτάσει τα γενέθλιά της ιδιωτικά", ενώ δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Mirror" το θεωρεί πολύ πιθανό καθώς "ως μανούλα ενός μωρού 5 μηνών δεν είναι και για πολλά ξενύχτια".

Ρεπορτάζ του Sky News εικάζει ότι "ύστερα από μια πολύ γεμάτη περίοδο για την οικογένεια Κέιμπριτζ –τα πρώτα Χριστούγεννα του πρίγκιπα Γεώργιου με τη βασίλισσα στο Σάντρινγκχαμ και η Πρωτοχρονιά στο κτήμα των παππούδων Μίντλετον στο Μπακλμπέρι- τα γενέθλια της Κέιτ μάλλον θα εορταστούν στο Λονδίνο".

Μάλιστα, προς αυτή την κατεύθυνση μας κάνει να σκεφτόμαστε και το γεγονός ότι η εορτάζουμε εθεάθη τις τελευταίες μέρες να κάνει ψώνια στα αγαπημένα της μαγαζιά της Κινγκ'ς Ρόουντ μαζί με τη μαμά Κάρολ (Carole).

Άλλες φήμες θέλουν την Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) να τραγουδά το "Happy Birthday" στην πριγκίπισσα. Τον Δεκέμβριο ο Γουίλιαμ (William) είχε γνωρίσει τη διάσημη τραγουδίστρια από κοντά σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, από όπου, όμως, η Κέιτ έλειπε. Μάλιστα, εκείνο το βράδυ ο πρίγκιπας τραγούδησε μαζί με την Τέιλορ και τον Τζον Μπον Τζόβι (John Bon Jovi) και νιώθει ότι κάτι "χρωστά" στην καλή του.

Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι που εστιάζουν στην απουσία του εστεμμένου συζύγου της Κέιτ λόγω… σπουδών.

Ως γνωστόν, ο Γουίλιαμ έχει επιστρέψει στα θρανία το Κέιμπριτζ για μια σύντομη περίοδο και σήμερα έχει… μάθημα.

Σύμφωνα με το E!Online, μάλιστα, καθώς ο 31χρονος γαλαζοαίματος κινείται με τρένο (!) υπολογίζεται ότι θα βρίσκεται στον σταθμό του Λονδίνου στις 5 το απόγευμα, όποτε από εκεί και πέρα θα βρεθεί δίπλα στην εορτάζουσα γυναίκα του, την οποία οι φήμες θέλουν έτοιμη για δεύτερη εγκυμοσύνη...

Χρόνια πολλά