Η Τζένιφερ Λόπεζ γεννά ζωντανά (!) στην τηλεόραση

16.01.2014
Αυτό είναι κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε ποτέ. Κι όμως, έγινε στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις (Ellen DeGeneres).

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ήταν καλεσμένη στο σόου της διάσημης κωμικού μαζί με τους δύο συν-κριτές της στο American Idol που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη 13η σεζόν του αυτές τις μέρες.

Κάποια στιγμή και αφού έχουν όλοι μιλήσει για τα προσωπικά τους, η Έλεν αποφασίζει να τους βάλει σε μια δοκιμασία παντομίμας, όπως μπορείτε να δείτε και στο ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί.

Η 44χρονη λατίνα σταρ μαζί με τον Κιθ Έρμπαν (Keith Urban) και τον Χάρι Κόνινγκ Τζ. (Harry Connick Jr) δέχτηκαν με χαρά την πρόκληση και ξεκίνησαν να περιγράφουν με όποιον τρόπο μπορούσαν όσα εμφανιζόταν από την παραγωγή στο τάμπλετ που κρατούσε στα χάρις της η ΝτεΤζένερις.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, η οδηγία λέει "Γέννα" και η Τζένιφερ δεν έχασε στιγμή. Γράπωσε τους δύο άντρες από τους ώμους και ξεκίνησε τις ρυθμικές αναπνοές μέχρι τη στιγμή ο Χάρι έδειξε και το… νεογέννητο!

Κατά τα άλλα, η Λόπεζ δηλώνει ενθουσιασμένη από την ενασχόλησή της με το τάλεντ σόου, όμως για το αν παντρευτεί ή όχι τον καλό της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) δεν φαίνεται και τόσο ξεκάθαρη…