Θεοδωρίδου: Ερωτευμένη με νεαρό ποδοσφαιριστή;

29.12.2011
«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά» και μετά την Έλλη Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη φαίνεται ότι «σημαία» κάνει την εν λόγω παροιμία και η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, η Νατάσσα αυτήν την

«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά» και μετά την Έλλη Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη φαίνεται ότι «σημαία» κάνει την εν λόγω παροιμία και η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, η Νατάσσα αυτήν την περίοδο είναι full in love με τον 15 χρόνια μικρότερο της ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά!!! Μόνο πυο στη δική της περίπτωση της τα πράγματα είναι κομμάτι πιο δύκσολα, αφού αναμεσα στην αοιδό και τον διεθνή ποδοσφαιριστή υπάρχει η άτιμη η απόσταση. Ελλάδα αυτή, Σκωτία το μελαχρινό και σέξι αγόρι. Ελπίζουμε, ο έρωτας της να μην έχει την ίδια τύχη με εκείνον τον πάλαι ποτέ της Μάρως Λύτρα με τον επίσης μικρότερό της, Γιάννη Αμανατίδη, που έληξε άδοξα λόγω... χιλιομέτρων.

Το δημοσίευμα του Goal αναφέρει χαρακτηριστικά για το νέο έρωτα της Νατάσσας.

Τα ψηλοτάκουνα των μπουζουκιών και τα εξάταπα του ποδοσφαίρου κατά κάποιον τρόπο «τέμνονται». Υπάρχουν άλλωστε παραδείγματα από το μακρινό και πρόσφατο παρελθόν με ειδύλλια τα οποία εξελίχθηκαν σε γάμους (Μίμης Δομάζος - Βίκυ Μοσχολιού, Ντέμης Νικολαΐδης - Δέσποινα Βανδή). Δεν ξέρουμε αν θα βαδίσουν σε αυτόν το δρόμο και οι Γιώργος Σαμαράς και Νατάσσα Θεοδωρίδου (μοιάζει πολύ πρώιμο αυτό), αλλά η φημολογία για τη σχέση τους έχει αναπτυχθεί από τον περασμένο Νοέμβριο -μέσω δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο- και δεν έχει διαψευστεί. Το νεότερο μάλιστα της ιστορίας είναι πως η γνωστή τραγουδίστρια φέρεται να κάνει το ταξίδι Ελλάδα - Σκωτία να μοιάζει με τη διαδρομή Μαρούσι - Φάληρο! Ακούγεται κάπως υπερβολικό, αλλά άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη νύχτα υποστηρίζουν ότι η Θεοδωρίδου αδημονεί κάθε εβδομάδα να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της στο κέντρο όπου εμφανίζεται για να μπει στο αεροπλάνο και να ανταμώσει τον διεθνή άσο της Σέλτικ... Αυτή είναι η έγνοια της και ενδεχομένως να σιγοτραγουδάει και το «αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στα μάτια σου, στου κορμιού τα παλάτια σου, σαν βασίλισσα μπήκα». Από την άλλη μεριά -όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι- ο «Σαμ» έχει ένα επιπλέον πρόσωπο να συναντήσει -πέρα από τα μέλη της οικογένειάς του- κάθε φορά που πατάει το πόδι του στην Αθήνα. Επειδή όμως εκείνος έχει και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις (με περιορισμούς), αυτή που ετοιμάζει συχνότερα τη βαλίτσα του ταξιδιού είναι η Νατάσσα (σημειωτέον πως αυτόν τον καιρό εμφανίζεται μαζί με τη Μαρινέλλα στον Βοτανικό). Ο έρωτας άλλωστε χρόνια δεν κοιτά. Ο «Σαμ» είναι κατά 15 χρόνια νεότερος από τη λαϊκή τραγουδίστρια (γεννηθείς Φεβρουάριο 1985, ενώ η Νατάσσα Οκτώβριο του 1970), αλλά σε τέτοια θέματα δεν πέφτει λόγος στο... ληξιαρχείο!