Ορμόνες για τη λίμπιντο παίρνει ο Ρόμπι Γουίλιαμς

02.06.2011
Όλα τα περιμέναμε από τον διάσημο 37χρονο τραγουδιστή αλλά αυτό, μάλλον όχι.


Όλα τα περιμέναμε από τον διάσημο 37χρονο τραγουδιστή αλλά αυτό, μάλλον όχι.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) κάνει ενέσεις τεστοστερόνης δύο φορές την εβδομάδα, ύστερα από σχετική ιατρική διάγνωση που βρήκε τη λίμπιντό του όμοια με εκείνη ενός άντρα 100 ετών!

Ο Γουίλιαμς παραδέχτηκε ότι επισκέφτηκε έναν γιατρό και του ζήτησε αυξητική ορμόνη, την οποία χρησιμοποιούν μεσήλικες για να καθυστερήσουν το γήρας (!), αλλά εκείνος του είπε ότι δεν τη χρειάζεται.

Αντίθετα, ύστερα από μερικές εξετάσεις αίματος που του έκανε, ο γιατρός απεφάνθη ότι τα ποσοστά της τεστοστερόνης του ήταν ιδιαίτερα χαμηλά, εξ ου και η χαμηλή σεξουαλική ορμή, που όπως φαίνεται ήταν και το αρχικό ζήτημα…Έτσι, ο Ρόμπι άρχισε να κάνει ενέσεις τεστοστερόνης! Και αυτό συνέβη πριν από δύο χρόνια.

"Πήγα να πάρω αυξητική ορμόνη, αυτή που παίρνουν όλοι οι 60άρηδες και φαίνονται 40", εξήγησε ο Ρόμπι μιλώντας στην εφημερίδα "Τhe Sun". "Κάνει καλό στην υγεία, τη μνήμη, τα μαλλιά, το δέρμα… αλά, μπορεί να σου δημιουργήσει και καρκίνο, αλλά τα ζύγισα και σκέφτηκα ότι μπορεί να τον είχα έτσι κι αλλιώς! Πήγα να δω έναν διάσημο γιατρό στο Χόλιγουντ, μου πήρε αίμα και μου είπε ότι δεν είναι αυτή η ορμόνη που χρειάζομαι. Η τεστοστερόνη μου, λέει, είναι ίδια με αυτή που έχει ένας άντρας 100 χρονών", συμπλήρωσε τονίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή ένιωσε σαν να μπήκαν όλα στη θέση τους…

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος είναι γνωστός για τα παντός είδους "τσαλίμια" του, παντρεύτηκε την ηθοποιό Άιντα Φιλντς (Ayda Field) πέρσι το καλοκαίρι και παρότι δηλώνει τρελά ερωτευμένος δεν δείχνει να πιστεύει και πολύ στον θεσμό του γάμου.

"Αφού βλέπεις συνέχεια παραδείγματα ανθρώπων που ξενογ****, καταλαβαίνεις ότι ο γάμος ως θεσμός είναι μια κατασκευασμένη βλακεία", είχε δηλώσει παλιότερα.

Στο μεταξύ, ο Γουίλιαμς έχει επανασυνδεθεί με το συγκρότημα που τον έκανε γνωστό στα πρώτα του βήματα, τους " Take That" ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα σίνγκλ με τον Γκάρι Μπάρλοου (Gary Barlow) – ο οποίος, παρεμπιπτόντως έχει ήδη αποκτήσει τη θέση του στην κριτική επιτροπή του βρετανικού X Factor. Δείτε το τραγούδι "Shame" στο βίντεο που ακολουθεί.

Ζωή Κίττα