"Ο Χιθ Λέτζερ όπως τον ερωτεύτηκα"

23.12.2010
Πέρασαν τρία χρόνια από τον ξαφνικό χαμό του 28χρονου βραβευμένου -μετά θάνατον- με Όσκαρ ηθοποιού και η επί τρία χρόνια αγαπημένη και μητέρα της κόρης του, Μισέλ Γουίλιαμς (Michelle Williams) μιλά πρώτη φορά για εκείνον.

Πέρασαν τρία χρόνια από τον ξαφνικό χαμό του 28χρονου βραβευμένου -μετά θάνατον- με Όσκαρ ηθοποιού και η επί τρία χρόνια αγαπημένη και μητέρα της κόρης του, Μισέλ Γουίλιαμς (Michelle Williams) μιλά πρώτη φορά για εκείνον.

"Κατά έναν παράξενο τρόπο, μου λείπει πολύ εκείνη η χρονιά, κυρίως λόγω των δυνατοτήτων που υπήρχαν τότε και τώρα έχουν εξαφανιστεί", παραδέχεται η 30χρονη ηθοποιός μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ABC, "Nightline" για τους 12 μήνες μετά τον θάνατο του Χιθ Λέτζερ (Heath Ledger) από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

"Εκείνο τον καιρό δεν μου φαινόταν καθόλου απίθανο να τον δω να μπαίνει από την πόρτα ή να εμφανίζεται ξαφνικά πίσω από έναν θάμνο. Ήταν ένας χρόνος με ιδαίτερα μαγικές σκέψεις και κατά έναν τρόπο λυπάμαι που απομακρύνομαι κάθε μέρα και πιο πολύ από αυτόν", εξήγησε η Μισέλ, η οποία γνωρίστηκε με τον Λέτζερ το 2005 στα γυρίσματα της ταινίας "Το μυστικό του Brokeback Mountain". Στο πρώτο μέρος του βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να θυμηθείτε το τρέιλερ αυτής της ιδιαίτερα επιτυχημένης ταινίας του Ανγκ Λι (Ang Lee).

Μπορεί την εποχή που πέθανε ο κατά γενική ομολογία εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός η σχέση τους να είχε μόλις διαλυθεί, αλλά ο πόνος της Γουίλιαμς ήταν αβάσταχτος, όπως παραδέχεται η ίδια.

"Η αλήθεια είναι πως για αρκετό καιρό μου είχε γίνει εμμονή. Κυρίως το πριν και το μετά. Πολλά πράγματα πέθαναν μαζί του, ενώ την ίδια στιγμή και ενώ προσπάθησα πολύ, δεν μπόρεσα να δώσω απαντήσεις στο γιατί", ομολόγησε με έντονη συναισθηματική φόρτιση η Μισέλ, η οποία έχει πλέον εστιάσει όλο της το είναι στο να μεγαλώσει την 5χρονη πια Ματίλντα Ρόουζ (Matilda Rose) όσο πιο φυσιολογικά γίνεται.

Κατά τα άλλα, αυτό τον καιρό φαίνεται ότι το χαμόγελο έχει επιστρέψει στο πρόσωπο της Γουίλιαμς και σύμφωνα με τις φήμες μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία "Blue Valentine", Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling).

Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν επιβεβαιώνει τη σχέση ενώ την ίδια στιγμή ο Γκόσλινγκ τυπικά έχει δεσμό με την Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively). Θα δείξει...

Προς το παρόν, στο δεύτερο μέρος του βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Blue Valentine".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα