Το "μπρούμυτα" της πάει πολύ!

06.09.2010
Νέα διαφήμιση των Silk Cut; Η βετεράνος-μοντέλο Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) επιδεικνύει τους καλοσμιλεμένους γοφούς της, ξαπλωμένη σε μοβ μετάξι, μέσα από το φακό του διάσημου φωτογράφου Ντέιβιντ Ράνκιν (David Rankin).

Θα μπορούσε άνετα να είναι διαφήμιση των Silk Cut ή προώθηση μιας θαυματουργής κρέμας σώματος για τις γυναίκες που έχουν μόλις γεννήσει!

Η βετεράνος-μοντέλο Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) επιδεικνύει τους καλοσμιλεμένους γοφούς της, ξαπλωμένη σε μοβ μετάξι, μέσα από το φακό του διάσημου φωτογράφου Ντέιβιντ Ράνκιν (David Rankin).

Η 37χρονη Βαυαρή καλλονή και παρουσιάστρια του επιτυχημένου τηλεοπτικού ριάλιτι "Project Runway" έχει επανειλημμένως χαρακτηριστεί «ούμπερ μαμά».

Η Χάιντι είναι τρυφερή μητέρα δύο αγοριών και δύο κοριτσιών και ταυτόχρονα συνεχίζει εντατικά τη δουλειά της ως μοντέλο - σχεδιάστρια ρούχων εγκυμοσύνης - παρουσιάστρια - ηθοποιός.

H σύζυγος του τραγουδιστή Σιλ (Seal) έχει -αν μη τι άλλο- τρομερή αυτοπεποίθηση:
"Oκ είμαι 37, δεν είμαι τέλεια, είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Και τι έγινε; Γιατί όχι; Ομορφιά σημαίνει να είσαι ευτυχισμένος με αυτό που είσαι» έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό GQ.

Η τελευταία ενδιαφέρουσα φωτογράφηση του γνωστού μοντέλου είναι για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού City, όπου μεταμορφώθηκε στη θρυλική ηθοποιό Μάρλεν Ντίτριχ.

Επιμέλεια Χ.Τ.