Ντέμι Μουρ: Είναι καυτή MILF και το ξέρει!

07.09.2010
Ο χρόνος είναι σαν να μην την έχει αγγίξει. Σαν άλλος Φάουστ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Μεφιστοφελή και είναι σε καλύτερη φόρμα από ποτέ παρά τα 48 της χρόνια αποδεικνύοντας πως η πιο διάσημη κινηματογραφική στιπτιζέζ παραμένει hot και ...αναλλοίωτη!
Ο χρόνος είναι σαν να μην την έχει αγγίξει. Σαν άλλος Φάουστ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Μεφιστοφελή και είναι σε καλύτερη φόρμα από ποτέ παρά τα 48 της χρόνια αποδεικνύοντας πως η πιο διάσημη κινηματογραφική στιπτιζέζ παραμένει hot και... αναλλοίωτη!

Ο λόγος για τη Ντέμι Μουρ που έχει εθιστεί τόσο πολύ στο Twitter, ώστε δε διστάζει να ανεβάζει σ΄αυτό καυτές φωτογραφίες της με μπικίνι. Αξιοσημείωτο δε είναι - όπως άλλωστε βλέπετε - ότι τις φωτογραφίες τις τραβά η ίδια η ηθοποιός στον καθρέφτη του μπάνιου της.

Δεν ξέρουμε γιατί το κάνει αυτό. Ίσως περνάει κλιμακτήριο και οι ορμόνες της παίζουν ταμπούρλο, ωθώντας την σε αψυχολόγητες κινήσεις. Ισως πάλι είναι τόσο αυτάρεσκη και διακατέχεται από τόσο έντονες ναρκισιστικές τάσεις που δεν μπορεί να συγκρατήσει κάποιες στιγμές για τον εαυτό και σύντροφό της, Αστον Κούτσερ. Ίσως πάλι δεν θέλει με τίποτα να θυμάται τις αφράτες στιγμές της ζωής της και θέλει να αποσβέσει τη μεγάλη περιουσία που -ακούγεται ότι- χάλασε για να λειάνει τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα που υπήρχε σε όλο το μήκος και το πλάτος των ποδιών της, εισπράττοντας τα κολακευτικά σχόλια των θαυμαστών της (δες φωτο νο.2) .

Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι λόγω αυτού του ιντερνετικού εθισμού της είχαν φτάσει στα πρόθυρα χωρισμού με τον κατά πολύ μικρότερό της Κούτσερ. Ο τελευταίος μάλιστα φαίνεται πως όχι μόνο συμμερίστηκε την αδυναμία της, αλλά εθίστηκε και ο ίδιος! Δεν δίστασε μάλιστα να δημοσιεύσει στον δικό του λογαριασμό προκλητικές φωτογραφίες με τα οπίσθια της αγαπημένης του σε πρώτο πλάνο!