Με 200 δολάρια αγοράζεις τη Ναόμι!

14.09.2010
Την έχουμε συνηθίσει να βγάζει το μπλουζάκι της και όχι να το φοράει, αλλά αυτή τη φορά θέλει να το πουλήσει για φιλανθρωπικό σκοπό!

Την έχουμε συνηθίσει να βγάζει το μπλουζάκι της και όχι να το φοράει, αλλά αυτή τη φορά θέλει να το... πουλήσει για φιλανθρωπικό σκοπό!

Το λίκνισμα υπό τους χιπ χοπ μουσικούς ρυθμούς της Ναόμι Κάμπελ, την Παρασκευή, έξω από το κατάστημα «Dolce & Gabbana», στο Μάντισον Aβενιου, ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης «Μερσέντες Μπενζ».

Η μαύρη γαζέλα, ντυμένη με ένα καυτό μαύρο σορτσάκι και ένα μπλουζάκι που είχε πάνω του μια στάμπα που απεικόνιζε τον εαυτό της, χόρεψε παρέα με άλλα επώνυμα μοντέλα για να σηματοδοτήσει τον εορτασμό της 25ης επετείου της καριέρας της και να προωθήσει τη νέα περιορισμένη σειρά φιλανθρωπικών t-shirt.

Τα t-shirts τυπώθηκαν σε συνεργασία με τους Στέφανο Γκαμπάνα και Ντομένικο Ντόλτσε, για την ενίσχυση του ιδρύματός της «Μόδα για Ανακούφιση», που φροντίζει ανθρώπους «χτυπημένους» από φυσικές καταστροφές, ορφανά και κακοποιημένες γυναίκες.

Τα μπλουζάκια, που κοστίζουν 200 δολάρια το ένα, είναι διακοσμημένα με αξέχαστες εικόνες, τραβηγμένες από τους καλύτερους φωτογράφους της μόδας (Μπρους Βέμπερ, Χερμπ Ριτς, Μάριο Τεστίνο, Στίβεν Κλάιν κ.ά.).

Η Ναόμι θα εμφανιστεί σε ανάλογες βραδιές και στο μέλλον, έξω από τα καταστήματα του ιταλικού οίκου «Dolce & Gabbana», στις 21 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, αλλά και στο Μιλάνο, στο Παρίσι, στη Μόσχα και στο Πεκίνο.

Τον Νοέμβριο, η Κάμπελ θα διοργανώσει ένα φιλανθρωπικό σόου μόδας στο Αμπου Ντάμπι για να συγκεντρώσει χρήματα για όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες στο Πακιστάν.