Θέλεις να δεις το δράκο μου;

14.09.2010
Δώσε στην Αντζελίνα όπλα, μαχαίρια, αίμα και... τατουάζ και πάρ'της την ψυχή! Στο παρελθόν έχει μιλήσει ελάχιστα για τα τατουάζ που στολίζουν το σώμα της μέχρι την πρόσφατη συνέντευξή της στο αυστραλιανό -εξειδικευμένο στην τέχνη της δερματοστιξίας- περιοδικό, Post-Modern Ink.

Ανάμεσα στις μεγάλες της αγάπες συγκαταλέγονται τα όπλα, τα μαχαίρια, το αίμα και τα τατουάζ. Στο παρελθόν έχει μιλήσει ελάχιστα για το "μελάνι" που στολίζει το σώμα της, μέχρι την πρόσφατη συνέντευξή της στο αυστραλιανό -εξειδικευμένο στην τέχνη της δερματοστιξίας- περιοδικό, Post-Modern Ink.

Στη συνέντευξή της η 35χρονη Αντζελίνα Τζολί δηλώνει για τα πολύτιμα τατουάζ της:
«Τα αγαπώ πολύ. Είναι τέχνη πάνω στο σώμα. Δεν πιστεύω ότι είναι αφύσικο για κάποιον που περνάει τη ζωή του στο «δέρμα» άλλων, να θέλει να διεκδικήσει το δικό του δέρμα με το να αποτυπώνει πάνω του πράγματα σημαντικά για εκείνον.

Από τα πιο πρόσφατα είναι οι 5 κάθετες σειρές με αρχαία γραμματοσειρά-προσευχή από την Καμπότζη. Είναι στην πλάτη μου και μοιάζει πολύ ιερό.»

Η Αντζελίνα, που έχει καλύψει, αλλά και αφαιρέσει με λέιζερ κάμποσα τατουάζ από το σώμα της, αποκαλύπτει ότι ένα tattoo δράκος - στο σημείο που αργότερα έκανε έναν σταυρό - πήρε σάρκα και οστά παρορμητικά σε ένα τρελό ταξίδι στο... Άμστερνταμ!

«Το ότι έκανα εκείνο το δράκο ήταν ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη. Ήμουν στο Άμστερνταμ και ψιλοτρελάθηκα, κατέβασα τα παντελόνια μου σε ένα τατουατζίδικο και όταν ξύπνησα το άλλο πρωί είδα αυτόν τον πραγματικά περίεργο δράκο.»

...Και συνεχίζει: «Πάντα ήθελα έναν δράκο, αλλά αυτός είχε μια πολύ περίεργη μπλέ γλώσσα. Για μένα ο δράκος είναι κάτι πολύ γυναικείο, δυνατό και κομψό.»

Να θυμίσουμε ότι σε φωτογράφισή της για το Vanity Fair, η Αντζελίνα το καλοκαίρι που μας πέρασε εμφανίστηκε με νέο τατουάζ στο εσωτερικό του δεξιού της μηρού. Αν και στη φωτογραφία δεν διακρίνεται τι ακριβώς είναι, η ίδια δήλωσε ότι το έκανε «για τον Brad».

Αναφορικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει καρφώσει με μαχαίρι και τραυματίσει τον πρώην σύζυγό της, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, το Post-Modern Ink αναπαράγει τα λόγια της Τζολί:

«Ναι υπήρχε κάποιος τότε που είχε πει ότι όταν είμασταν με τον Μπίλι τον μαχαίρωσα και μετά με έκλεισαν σε τρελάδικο, κάτι τέτοιο. Μου φάνηκε κάπως αστείο. Αν ήθελα να τον σκοτώσω, θα τον είχα σκοτώσει.»

Ακούς Μπραντ; Ακούω να λες!

Χ.Τ.