Η επαναστάτρια της... διπλανής πόρτας

21.06.2010
Η μικρόσωμη σταρ της αυστραλιανή σαπουνόπερας «Neighbours» και πλέον 42χρονη διεθνής ποπ σταρ, αφού νίκησε τον καρκίνο, μένει πια στο Λονδίνο και βγάζει το επόμενο της άλμπουμ «Aphrodite» στις αρχές Ιουλίου.

Η μικρόσωμη σταρ της αυστραλιανή σαπουνόπερας «Neighbours» και πλέον 42χρονη διεθνής ποπ σταρ, αφού νίκησε τον καρκίνο, μένει πια στο Λονδίνο και βγάζει το επόμενο της άλμπουμ «Aphrodite» στις αρχές Ιουλίου. Εχοντας επιπλέον το τραγούδι της «Can’t get you out of my head» στο νούμερο 1 σε 40 χώρες, η Κάιλι Μινόγκ εξηγεί στους «Τάιμς» τι έχει μάθει από τη ζωή.

«Εχω προσαρμοστεί στη βρετανική συμπεριφορά. Αφού ζω στην Αγγλία εδώ και 20 χρόνια, θα μπορούσα να εκπροσωπήσω τη Μεγάλη Βρετανία στους Ολυμπιακούς γκρινιάζοντας για τον καιρό», λέει η Κάιλι Μινόγκ στην αρχή, αλλά το διορθώνει: «Το Λονδίνο είναι μία από τις πιο υπέροχες πόλεις του κόσμου». Μόνο το βρετανικό χιούμορ χρειάζεται να εξηγεί καμιά φορά στον Ισπανό σύντροφό της, το μοντέλο Αντρες Βελενκόζο, όπως η ίδια λέει.

Στην Κάιλι αρέσει πάρα πολύ η μουσική. «Πάντα ακούω μουσική, τσεκάρω τις μείξεις... Εχω απλώς εμμονή. Τρελαίνω το αγόρι μου στο αυτοκίνητο. Ακούγαμε το νέο μου σινγκλ («All the lovers») και του είπα: «Πώς θα ήταν στα Ισπανικά;».

Εκείνος οδηγούσε και εγώ είπα: «Ουάου! Δώσ’ μου χαρτί και μολύβι. Πρέπει να το γράψω»».

Πιο πολύ από όλα, όμως, απολαμβάνει τις δικές της συναυλίες: «Το να βρίσκεσαι στη σκηνή είναι συμπαντική εμπειρία. Μέσα στους χιλιάδες ανθρώπους εκεί κάτω, μπορείς να πεις με ευκολία ότι το 99,9% γνωρίζει τα πάντα για μένα. Εχουν αγοράσει εισιτήρια, έχουν κανονίσει μπέιμπι σίτερ για τα παιδιά... όλη η ενέργεια που τους έχει κάνει να φτάσουν έως εκεί και εμένα εδώ. Είναι μια άγρια συγκέντρωση ενέργειας».

Για τον Νικ Κέιβ
Ηταν για όλους μια έκπληξη όταν η Κάιλι Μινόγκ συνεργάστηκε με τον Νικ Κέιβ, αλλά για την ίδια αποτελεί έκπληξη ότι εκείνος ακόμα τις στέλνει μηνύματα.

«Σήμερα μου έγραψε: «Ανυπομονώ να ακούσω το άλμπουμ σου». Είναι ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της ποπ μουσικής». Ομως, η Κάιλι έχει όρεξη για μουσικές ανατροπές. «Μου αρέσει να επαναστατώ. Ηθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, έπειτα από το «I should be so lucky».

Αλλά νομίζω ότι μεγάλο κομμάτι μου παραμένει το κορίτσι της διπλανής πόρτας».