Η Κόνι Μεταξά έκανε clip το τραγούδι που η Πέγκυ Ζήνα δε θέλει να θυμάται ότι είπε

Η Κόνι Μεταξά έκανε clip το τραγούδι που η Πέγκυ Ζήνα δε θέλει να θυμάται ότι είπε
Έχουν περάσει πολλά χρόνια και οι εποχές έχουν αλλάξει

Η Κόνι Μεταξά επέλεξε να κυκλοφορήσει σε διασκευή ένα πολύ γνωστό πλην όμως όχι για τους λόγους που φαντάζεστε, κομμάτι του 1995 (Η Κόνι ήταν 4 ετών όταν κυκλοφόρησε) .

Το «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι» σε μια σύγχρονη version πολύ ταιριαστή με το ύφος και στο στιλ της. Και κατά τη γνώμη μας της πάει κιόλας.

Το εν λόγω κομμάτι όμως είναι ο «εφιάλτης» της Πέγκυς Ζήνα, είναι το κομμάτι που δεν έχει ξαναπεί από τότε και μάλλον δε θέλει κιόλας αφού έκανε χρόνια να το «ξεπλύνει» από πάνω της. Το 2021 καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου η Πέγκυ Ζήνα είχε αποκαλύψει πόσο ζορίστηκε για να δεχτεί να πει το συγκεκριμένο τραγούδι και πόσο παιδεύτηκε από αυτό.

«Ο πρώτος μου δίσκος δεν ήταν επιλογή μου, απλά ήμουν 19 ετών και η εταιρεία που βρισκόμουν ανάλογα με την εμφάνιση μου και το νεαρό της ηλικίας μου, μου έδωσε ένα τραγούδι με σλόγκαν, το “Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι”. Την πιο καλή κριτική την έκανε η αξέχαστη Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, έλεγε “κρίμα στο κοριτσάκι που την σύστησαν με λάθος τρόπο“.

Ήταν το πιο σωστό που διάβασα, γιατί εγώ ήμουν ένας άνθρωπος ευγενής, δεν μπορούσα να πω σε ανθρώπους που υπηρετούν χρόνια τη δισκογραφία ότι “δεν έχετε σωστή άποψη για μένα”, ούτε είχα κάποιους συνθέτες να με επιλέξουν όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης ή ο Αντώνης Βαρδής. Δεν είχα κάποια τέτοια πλάτη», είπε η Πέγκυ Ζήνα και στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Έκλαιγα στο στούντιο… ήθελα να πω όλα τα υπόλοιπα, όχι αυτό. Ίσως επικοινωνιακά να είχαν δίκιο, τότε ήταν της μόδας τα σλόγκαν. Εμένα όμως με ταλαιπώρησε πολύ, για πολλά χρόνια κανένας δεν μου έδινε τραγούδια, ακόμα και φίλοι μου. Με στάμπαρε πολύ».

Τελευταία τροποποίηση στις 10.07.2024 - 22:46