Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Μίλτος Τεντόγλου και οι Έλληνες χαμογέλασαν πάλι - Εκείνος όμως έχει μια στεναχώρια

25.08.2023
Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Μίλτος Τεντόγλου και οι Έλληνες χαμογέλασαν πάλι - Εκείνος όμως έχει μια στεναχώρια
Τις τελευταίες ώρες, όλος ο κόσμος μιλά για τον Μίλτο Τεντόγλου, τον αθλητή φαινόμενο που αποτελεί πρότυπο τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Κέρδισε το μόνο μετάλιο που του έλειπε και έδωσε σε όλους τους Έλληνες μια αχτίδα φωτός που είχαν ανάγκη μέσα στο τόσο σκοτάδι των τελευταίων ημερών. Συγχαρητήρια σ' εκείνον και στον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι.

Μοναδικός ακόμη μία φορά. Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος με το έκτο άλμα που έκανε στα 8,52 μέτρα και ο κόσμος όλος παραμιλά. Αξίζει να ακούσει κανείς την περιγραφή των @worldathletics στο τελευταίο αυτό άλμα όπου χρειαζόταν ένα 8,40 για να περάσει μπροστά και το... τερμάτισε!

{https://www.instagram.com/p/CwV3d0PITg2/}

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό τον αθλητή που όσο «τεράστιος» είναι τόσο απλός, καθημερινός και απόλυτα ανθρώπινος εμφανίζεται σε κάθε του κουβέντα. Αποδείξεις παίρνουμε πολύ συχνά... Όπως για παράδειγμα τα όσα είπε στην κάμερα μετά τον προκριματικό αγώνα όπου κατάφερε να προκριθεί, κυριολεκτικά, στο «τσακ».

«Δεν παίζεται» ο άνθρωπος, πραγματικά...

{https://twitter.com/Xans_Cristian/status/1694689676035002410}

Ή επίσης, ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε μία εμπειρία που τον εκνεύρισε πολύ όταν τελείωσε τον αγώνα του και ήθελε να φύγει από το γήπεδο αλλά δεν τον άφησαν! Απολαυστικότατος!

{https://www.instagram.com/p/CwU2rnHgyhs/}

Και ήρθε ο τελικός της 24ης Αυγούστου και σάρωσε! Κι όμως, ο ίδιος δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον ευατό του. Το αντίθετο μάλιστα! Ιδού τι λέει ο ίδιος...

«Μπορούσα να πηδήξω πολύ παραπάνω σήμερα γι' αυτό δεν είμαι τόσο χαρούμενος»

{https://www.instagram.com/p/CwV0kglMVIx/}

Το ίδιο είπε και σε άλλη συνέντευξη... Πήγαινε για 8,70... Άκουσον άκουσον!

{https://www.instagram.com/p/CwV62JPgBwd/}

Τι να πούμε βρε Μίλτο... Έχεις τα δίκια σου κι εσύ! Άσε εμάς να παραλληρούμε (κι ας μας έβγαλες την ψυχή μέχρι το τέλος και πάλι!) και ας απολαύσουμε ακόμη μία φορά το νικητήριο άλμα αλλά και την αντίδρασή σου μόλις βλέπεις το 8,52! Θεός! Έτσι απλά! Μπράβο!

{https://www.instagram.com/p/CwVxfFEoQiG/}

Όλοι σήμερα (δικαίως) μιλάνε για τον Μίλτο Τεντόγλου και ο Βασίλης Κικίλιας έκανε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο

{https://www.instagram.com/p/CwVu4DCNze8/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.08.2023 - 12:06