Βρέθηκε... γυμνή με την Κέιτ Μος (photos)

30.10.2014
Πιο κοντά ήρθαν δύο αιθέριες υπάρξεις της μόδας. Και όταν λέμε πιο κοντά εννοούμε πως βίωσαν απρόσμενες στιγμές σεξουαλικής….οικειότητας. Ο λόγος για την Κέιτ Μός (Kate Moss) και την Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) που πόζαραν μαζί μπροστά στο φακό του Μάριο Τεστίνο, για την καμπάνια του νέου αρώματος της Burberry. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσαν οι δηλώσεις της 22χρονης Ντελεβίν πως εξόχως καυτά ήταν τα παρασκήνια της φωτογράφησης. «Η καλύτερη στιγμή της φωτογράφησης ήταν όταν βρεθήκαμε και οι δύο γυμνές και η Κέιτ τύλιξε τα πόδια γύρω μου αλλά μετά ήταν δύσκολο να παραμείνουμε καλυμμένες με τις καμπαρντίνες» ανάφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Πιο κοντά ήρθαν δύο αιθέριες υπάρξεις της μόδας. Και όταν λέμε πιο κοντά εννοούμε πως βίωσαν απρόσμενες στιγμές σεξουαλικής….οικειότητας. Ο λόγος για την Κέιτ Μός και την Κάρα Ντελεβίν που πόζαραν μαζί μπροστά στο φακό του Μάριο Τεστίνο, για την καμπάνια του νέου αρώματος της Burberry.


Αίσθηση μάλιστα προκάλεσαν οι δηλώσεις της 22χρονης Ντελεβίν πως εξόχως καυτά ήταν τα παρασκήνια της φωτογράφησης. «Η καλύτερη στιγμή της φωτογράφησης ήταν όταν βρεθήκαμε και οι δύο γυμνές και η Κέιτ τύλιξε τα πόδια γύρω μου αλλά μετά ήταν δύσκολο να παραμείνουμε καλυμμένες με τις καμπαρντίνες» ανάφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.