Χρόνια Πολλά Ελένη Μενεγάκη! Τα πόσα κλείνεις; [photos]

29.10.2014
Η Ελένη Μενεγάκη είναι Κρητικιά, είναι δαιμόνια Σκορπίνα και είναι και ... έγκυος στο τέταρτο! Η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει στις 29 Οκτωβρίου τα γενέθλιά της και εμείς της ευχόμαστε Να Ζήσει και... με έναν πόνο, γιατί από ότι φαίνεται είναι έγκυος στο τέταρτο παιδάκι της με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο. Το Ελενάκι γεννήθηκε το 1969 και η καταγωγή της είναι από το τιμημένο Ηράκλειο της Κρήτης. Η παρθενική της... μελαχρινή εμφάνιση έγινε στο βιντεοκλίπ του Μιχάλη Ρακιντζή το 1990 στο τραγούδι «Προκαλείς», για να φτάσει σήμερα να είναι η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης. Και ενώ πολλοί περίμεναν την Ελένη να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της μέσα από την εκπομπή της λόγω της ημέρας, αυτό που τελικά είδαμε είναι την ραπ «τραγίλα»... έκπληξη των αγαπημένων της συνεργατών για τα 45α της γενέθλια!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι Κρητικιά, είναι δαιμόνια Σκορπίνα και είναι και ... έγκυος στο τέταρτο!

Η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη έχει στις 29 Οκτωβρίου τα γενέθλιά της και εμείς της ευχόμαστε Να Ζήσει και... με έναν πόνο, γιατί από ότι φαίνεται είναι έγκυος στο τέταρτο παιδάκι της με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Το Ελενάκι γεννήθηκε το 1969 και η καταγωγή της είναι από το τιμημένο Ηράκλειο της Κρήτης. Η παρθενική της... μελαχρινή εμφάνιση έγινε στο βιντεοκλίπ του Μιχάλη Ρακιντζή το 1990 στο τραγούδι «Προκαλείς», για να φτάσει σήμερα να είναι η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης.

Και ενώ πολλοί περίμεναν την Ελένη να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της μέσα από την εκπομπή της λόγω της ημέρας, αυτό που τελικά είδαμε είναι την ραπ «τραγίλα»... έκπληξη των αγαπημένων της συνεργατών για τα 45α της γενέθλια!