Διάσημοι που τους συνέλαβαν έξω από το ντουζ! [photos]

27.10.2014
Ο Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) που δε χρειάζεται και πολλές επεξηγήσεις για τις δουλειές του, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες μία σειρά από πορτρέτα διασήμων οι οποίοι φοράνε απλά μία άσπρη πετσέτα και μόλις πρόσθεσε την 50η φωτογραφία του με την Κίρα Νάιτλι (Keira Knightley). Η ιδέα για το συγκεκριμένο πρότζεκτ του ήρθε όταν στο διάλειμμα μιας φωτογράφησης με την Κέιτ Μος (Kate Moss), την είδε να βγαίνει από το καμαρίνι με μία πετσέτα στο κεφάλι και μία ρόμπα, τη φωτογράφησε και πόσταρε τη backstage φωτογραφία στο Instagram. «Οι Towel Series είναι κάτι σαν ένα πριβέ κλαμπ. Διαλέγω πολύ προσεχτικά ποιον θα φωτογραφίσω γι’ αυτό και κανένας άλλος δεν έχει λόγο σ’ αυτό εκτός από μένα. Νομίζω ότι οι κοπέλες και οι άντρες αισθάνονται μία ελευθερία να εκφραστούν. Δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος τρόπος να βάζεις μία πετσέτα. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες και να το φορέσεις όπως θες. Πάντα πίστευα σ’ αυτό το είδος ελευθερίας γιατί. είναι σπάνιο.» είχε δηλώσει ο γωστός φωτογράφος όταν το ξεκίνησε. Μέχρι τώρα έχουν περάσει από συγκεκριμένο πρότζεκτ μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες και άνδρες παγκοσμίως όπως η Ζιζέλ (Gisele), Μιράντα Κερ( Miranda Kerr), Ντέιβιντ Γκάντι (David Gandy), Κέτι Άπτον (Kate Upton), Καντίς Σουανπολ( Candice Swanepoel), Γκασπάρ Ουλιέλ(Gaspard Uliel) και μπορείς να πάρεις μια γεύση σκρολάροντας τις παρακάτω εικόνες που μόλις βγήκαν απ’ το ντουζ… Κ.Π

Ο Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) που δε χρειάζεται και πολλές επεξηγήσεις για τις δουλειές του, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες μία σειρά από πορτρέτα διασήμων οι οποίοι φοράνε απλά μία άσπρη πετσέτα και μόλις πρόσθεσε την 50η φωτογραφία του με την Κίρα Νάιτλι (Keira Knightley).

Η ιδέα για το συγκεκριμένο πρότζεκτ του ήρθε όταν στο διάλειμμα μιας φωτογράφησης με την Κέιτ Μος (Kate Moss), την είδε να βγαίνει από το καμαρίνι με μία πετσέτα στο κεφάλι και μία ρόμπα, τη φωτογράφησε και πόσταρε τη backstage φωτογραφία στο Instagram.

«Οι Towel Series είναι κάτι σαν ένα πριβέ κλαμπ. Διαλέγω πολύ προσεχτικά ποιον θα φωτογραφίσω γι’ αυτό και κανένας άλλος δεν έχει λόγο σ’ αυτό εκτός από μένα. Νομίζω ότι οι κοπέλες και οι άντρες αισθάνονται μία ελευθερία να εκφραστούν. Δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος τρόπος να βάζεις μία πετσέτα. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες και να το φορέσεις όπως θες. Πάντα πίστευα σ’ αυτό το είδος ελευθερίας γιατί. είναι σπάνιο.» είχε δηλώσει ο γωστός φωτογράφος όταν το ξεκίνησε.

Μέχρι τώρα έχουν περάσει από συγκεκριμένο πρότζεκτ μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες και άνδρες παγκοσμίως όπως η Ζιζέλ (Gisele), Μιράντα Κερ( Miranda Kerr), Ντέιβιντ Γκάντι (David Gandy), Κέτι Άπτον (Kate Upton), Καντίς Σουανπολ( Candice Swanepoel), Γκασπάρ Ουλιέλ(Gaspard Uliel) και μπορείς να πάρεις μια γεύση σκρολάροντας τις παρακάτω εικόνες που μόλις βγήκαν απ’ το ντουζ…

Κ.Π