Η εγγονή της Όντρεϊ Χέπμπορν έχει το γονίδιο

24.10.2014
«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» λέει ο σοφός λαός και εδώ η ρήση είναι απόλυτα σωστή! Η εγγονή της διάσημης ηθοποιού Όντρεϊ Χέπμπορν (Audrey Hepburn), Έμμα Φερέ (Emma Ferrer) έχει καταγεγραμμένη τη μόδα και την κομψότητα στα ... γονίδιά της. Η 20χρονη μελαχρινή κοπέλα, που μοιάζει αρκετά στη γυναίκα-σύμβολο γιαγιά της ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπως αναφέρει στο Yahoo Style, γιατί ακόμα και αν δεν γνώρισε ποτέ την Όντρεϊ αισθάνεται μια αδιόρατη έλξη για εκείνη. «Ο πατέρας μου συχνά γελάει με τα πράγματα που λέω ή κάνω» λέει η Έμμα για τον πατέρα της, Σιν Φερέ (Sean Ferrer), τον μεγαλύτερο γιο της Χέπμπορν. «Μου λέει ότι έχω κληρονομήσει το κωμικό της γονίδιο» συνεχίζει η Έμμα. Σε αυτή τη φωτογράφηση ποζάρει στο Παρίσι σαν μόλις να έχει βγει από το ποτάμι... Η Έμμα που μεγάλωσε στο Λος Άντζελες με τη μητέρα της, αυτό τον καιρό παρακολουθεί μαθήματα στην Ακαδημία Τεχνών της Φλωρεντίας στην Ιταλία, και παραδέχεται ότι δεν μπορεί παρά να βλέπει λίγο από τον εαυτό της στις ταινίες της γιαγιάς της. Χ.Τ.

Η εγγονή της διάσημης ηθοποιού Όντρεϊ Χέπμπορν (Audrey Hepburn), Έμμα Φερέ (Emma Ferrer) έχει καταγεγραμμένη τη μόδα και την κομψότητα στα ... γονίδιά της.

Η 20χρονη μελαχρινή κοπέλα, που μοιάζει αρκετά στη γυναίκα-σύμβολο γιαγιά της ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπως αναφέρει στο Yahoo Style, γιατί ακόμα και αν δεν γνώρισε ποτέ την Όντρεϊ αισθάνεται μια αδιόρατη έλξη για εκείνη. «Ο πατέρας μου συχνά γελάει με τα πράγματα που λέω ή κάνω» λέει η Έμμα για τον πατέρα της, Σιν Φερέ (Sean Ferrer), τον μεγαλύτερο γιο της Χέπμπορν.

«Μου λέει ότι έχω κληρονομήσει το κωμικό της γονίδιο» συνεχίζει η Έμμα. Σε αυτή τη φωτογράφηση ποζάρει στο Παρίσι σαν μόλις να έχει βγει από το ποτάμι... Η Έμμα που μεγάλωσε στο Λος Άντζελες με τη μητέρα της, αυτό τον καιρό παρακολουθεί μαθήματα στην Ακαδημία Τεχνών της Φλωρεντίας στην Ιταλία, και παραδέχεται ότι δεν μπορεί παρά να βλέπει λίγο από τον εαυτό της στις ταινίες της γιαγιάς της.

Χ.Τ.