Η Εύα Λάσκαρη έγκυος και ...ημίγυμνη

24.10.2014
Με φουσκωμένη κοιλίτσα η Εύα Λάσκαρη τολμά και ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό του άνδρα της Ντίνου Σιώρη τελείως αμακιγιάριστη, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου της! Το πανέμορφο μοντέλο διανύει τον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης της και όπως παρατηρούμε στις φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη. Μπορεί η φωτογράφηση αυτή να παραπέμπει άμεσα σ΄αυτήν που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια η τότε έγκυος Ντέμι Μουρ, ωστόσο επειδή δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βλέπουμε πραγματικά χαρούμενες μέλλουσες μητέρες, την επικροτούμε!
Με φουσκωμένη κοιλίτσα η Εύα Λάσκαρη τολμά και ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό του άνδρα της Ντίνου Σιώρη τελείως αμακιγιάριστη, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου της! Το πανέμορφο μοντέλο διανύει τον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης της και όπως παρατηρούμε στις φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη.
Μπορεί η φωτογράφηση αυτή να παραπέμπει άμεσα σ΄αυτήν που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια η τότε έγκυος Ντέμι Μουρ, ωστόσο επειδή δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βλέπουμε πραγματικά χαρούμενες μέλλουσες μητέρες, την επικροτούμε!