Και ντυμένη τρελαίνει η Κελίτσα

23.10.2014
Σχεδόν είκοσι χρόνια στο κουρμπέτι παραμένει η αγαπημένη των Βρετανών Κέλι Μπρούκ (Kelly Brook). Από το 1995 η 35χρονη σήμερα χαρίζει ρίγη συγκίνησης στους απανταχού φαν της με της αισθησιακές της φωτογραφίες και εμφανίσεις. Ηθοποιός, μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια είναι μερικά από τα στοιχεία του βιογραφικού της, αλλά βασικά το ...ψωμάκι της το βγάζει πουλώντας την εικόνα της ως φαντασίωση για άνδρες που λιγουρεύονται υπερκαμπυλόγραμμα θηλυκά. Τελευταία της επιτυχία είναι το ημερολόγιο του 2015 στο οποίο ποζάρει ελαφρά ...γδυμένη και μοστράροντας τα υπερμεγέθη προσόντα της που όλοι έχουμε λατρέψει. Η σέξι Κέλλυ δεν κάνει γυμνές εμφανίσεις, αλλά κατορθώνει να κρατάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της με τους έρωτες της, τις ανέμελες διακοπές με τα μπικίνι και της δηλώσεις της που ιντριγκάρουν το φιλοθεάμον κοινό.
Σχεδόν είκοσι χρόνια στο κουρμπέτι παραμένει η αγαπημένη των Βρετανών Κέλι Μπρούκ (Kelly Brook). Από το 1995 η 35χρονη σήμερα χαρίζει ρίγη συγκίνησης στους απανταχού φαν της με της αισθησιακές της φωτογραφίες και εμφανίσεις. Ηθοποιός, μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια είναι μερικά από τα στοιχεία του βιογραφικού της, αλλά βασικά το ...ψωμάκι της το βγάζει πουλώντας την εικόνα της ως φαντασίωση για άνδρες που λιγουρεύονται υπερκαμπυλόγραμμα θηλυκά.
Τελευταία της επιτυχία είναι το ημερολόγιο του 2015 στο οποίο ποζάρει ελαφρά ...γδυμένη και μοστράροντας τα υπερμεγέθη προσόντα της που όλοι έχουμε λατρέψει.
Η σέξι Κέλλυ δεν κάνει γυμνές εμφανίσεις, αλλά κατορθώνει να κρατάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της με τους έρωτες της, τις ανέμελες διακοπές με τα μπικίνι και της δηλώσεις της που ιντριγκάρουν το φιλοθεάμον κοινό.