Αυτή είναι η ξανθιά που έβαλε βόμβα στη ζωή του Κούτσερ [photos]

31.10.2014
Δεν πρόλαβε καλά καλά να γίνει πατέρας ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και μία 21χρονη πανέμορφη ξανθιά μακιγιέζ από τη Σουηδία ήρθε και έβαλε κανονική βόμβα στην προσωπική του ζωή ισχυριζόμενη πως πέρασε μία καυτή νύχτα με τον διάσημο ηθοποιό. Η κοπέλα ονομάζεται Λιν Μάσιντζερ, (Linn Massinger) και θέλοντας να βιώσει τις ημέρες δημοσιότητας που της αναλογούν, αποκάλυψε στην σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun πικάντικες λεπτομέρειες της συνεύρεσής τους, η οποία και έλαβε χώρα ενώ βρισκόταν σε σχέση με τη Μίλα Κούνις. Για του λόγου του αληθές έδωσε και μία φωτογραφία τους που τους δείχνει αγκαλιά στο κρεβάτι.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να γίνει πατέρας ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και μία 21χρονη πανέμορφη ξανθιά μακιγιέζ από τη Σουηδία ήρθε και έβαλε κανονική βόμβα στην προσωπική του ζωή ισχυριζόμενη πως πέρασε μία καυτή νύχτα με τον διάσημο ηθοποιό.

Η κοπέλα ονομάζεται Λιν Μάσιντζερ, (Linn Massinger) και θέλοντας να βιώσει τις ημέρες δημοσιότητας που της αναλογούν, αποκάλυψε στην σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun πικάντικες λεπτομέρειες της συνεύρεσής τους, η οποία και έλαβε χώρα ενώ βρισκόταν σε σχέση με τη Μίλα Κούνις.
Για του λόγου του αληθές έδωσε και μία φωτογραφία τους που τους δείχνει αγκαλιά στο κρεβάτι.