17χρονη πλουτίζει μέσω Instagram - Έχει κάνει τις selfies επάγγελμα [photos]

31.10.2014
«Ο μπαμπάκας μου πρότεινε να χρεώνω για τα posts και ξεκίνησα να ζητάω 50 δολάρια για το κάθε ένα»... λέει η 17χρονη από την Αυστραλία, που ίσως είναι το πρώτο κορίτσι που βγάζει μισθό από το... Instagram! Μπορεί το όνομά της να έχει πολιτικά συμπαραδηλούμενα, η Ίντι Κλίντον (Indy Clinton) όμως δεν βγάζει χρήματα από την πολιτική. Βγάζει χρήματα από το διαδίκτυο. Σε πρώτο επίπεδο η 17χρονη είναι μια συνηθισμένη όμορφη μαθήτρια, που βγάζει πολλές selfies και τις ανεβάζει στα social media. Τι πρωτότυπο! Η Ίντι, όμως, κατάφερε από τα 15 της να αποκτήσει πάνω από 50.000 followers και κάνοντας την πλάκα της την εντόπισαν εταιρείες, που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους online. Εταιρείες με ρούχα, μαγιό κλπ την προσέγγισαν, ζητώντας της να φορέσει τα προϊόντα τους και στη συνέχεια να δημοσιεύσει μία φωτογραφία της στο Instagram. Ο πατέρας της την ενθάρρυνε να ζητήσει χρήματα και το κορίτσι σήμερα μπορεί να βγάλει και 750 δολάρια με μια φωτογραφία της. Χ.Τ.

«Ο μπαμπάκας μου πρότεινε να χρεώνω για τα posts και ξεκίνησα να ζητάω 50 δολάρια για το κάθε ένα»... λέει η 17χρονη από την Αυστραλία, που ίσως είναι το πρώτο κορίτσι που βγάζει μισθό από το... Instagram! Μπορεί το όνομά της να έχει πολιτικά συμπαραδηλούμενα, η Ίντι Κλίντον (Indy Clinton) όμως δεν βγάζει χρήματα από την πολιτική. Βγάζει χρήματα από το διαδίκτυο. Σε πρώτο επίπεδο η 17χρονη είναι μια συνηθισμένη όμορφη μαθήτρια, που βγάζει πολλές selfies και τις ανεβάζει στα social media. Τι πρωτότυπο!

Η Ίντι, όμως, κατάφερε από τα 15 της να αποκτήσει πάνω από 50.000 followers και κάνοντας την πλάκα της την εντόπισαν εταιρείες, που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους online. Εταιρείες με ρούχα, μαγιό κλπ την προσέγγισαν, ζητώντας της να φορέσει τα προϊόντα τους και στη συνέχεια να δημοσιεύσει μία φωτογραφία της στο Instagram. Ο πατέρας της την ενθάρρυνε να ζητήσει χρήματα και το κορίτσι σήμερα μπορεί να βγάλει και 750 δολάρια με μια φωτογραφία της.

Χ.Τ.