Έκανε το αστυνομικό τμήμα... καλοκαιρινό!

25.05.2011
Κατέστρεψε τρία αυτοκίνητα, κλώτσησε έναν αστυνομικό και βρήκε τρόπο να ανοίξει τις χειροπέδες της και να το σκάσει από το αστυνομικό τμήμα! Η πρωταγωνίστρια του «Πλανήτη των Πιθήκων» (Planet of the Apes, 2001) έγινε σωστός "Ράμπο" τα μεσάνυκτα της περασμένη Δευτέρας, όταν οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ στο Λος Άντζελες εμβόλισε 3 παρκαρισμένα αυτοκίνητα με το Toyota Prius της.

Η Καναδή ηθοποιός και μοντέλο Εστέλα Γουόρεν (Estella Warren) είναι στη φυλακή, αφού κατέστρεψε τρία αυτοκίνητα, κλώτσησε έναν αστυνομικό και το έσκασε από το αστυνομικό τμήμα!

Η πρωταγωνίστρια του «Πλανήτη των Πιθήκων» (Planet of the Apes, 2001) έγινε σωστός "Ράμπο" τα μεσάνυκτα της περασμένη Δευτέρας, όταν οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ στο Λος Άντζελες εμβόλισε 3 παρκαρισμένα αυτοκίνητα με το Toyota Prius της.

Όλα όσα ακολούθησαν θα μπορούσαν να είναι ευφάνταστο σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, αλλά δεν ήταν… Η 39χρονη ηθοποιός εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, ακολούθησε καταδίωξη, στο τέλος της οποίας η αστυνομία συνέλαβε τη Γουόρεν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η συνέχεια έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού η Εστέλα – πρώην πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης - αντιστάθηκε σθεναρά στις μάταιες προσπάθειες περιορισμού της, με αποτέλεσμα να ρίξει μια ξεγυρισμένη κλωτσιά σε έναν αστυνομικό. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα με χειροπέδες από όπου κατάφερε να αποδράσει από την πίσω πόρτα.

Η Γουόρεν βρέθηκε πολύ εύκολα πάλι υπό κράτηση και κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, επίθεση κατά της αρχής και άλλα μικρο-αδικήματα, που όμως ανέβασαν την εγγύηση στα $100,000.

Να θυμίσουμε ότι η Γουόρεν έχει κάνει ουκ ολίγες σέξι εμφανίσεις σε περιοδικά όπως το Sports Illustrated, η Vogue και το Vanity Fair. Είναι μια από τις πιο hot γυναίκες του πλανήτη σύμφωνα με το περιοδικό Maxim και νούμερο 61 στις 100 πιο σέξι γυναίκες το 2005.

Από τους πιο γνωστούς δεσμούς της είναι ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), ο Τζόναθαν Ράις Μέγιερς (Jonathan Rhys Meyers), ο Τζέρι Ο’Κόνελ (Jerry O'Connell) αλλά και ο Άστον Κάτσερ (Ashton Kutcher). Εκτός από hot, όμως, βλέπουμε ότι είναι και μεγάλος τσαμπουκάς, αφού ένα ολόκληρο αστυνομικό τμήμα δεν κατάφερε να την κάνει καλά.