Σοφία Βεργκάρα: Την ψήφισαν στο ισπανικό

24.05.2011
Δεν ξέρουμε αν συμφωνούμε με τη λίστα του ισπανικού περιοδικού People, στην οποία συγκεντρώνονται οι 50 πιο όμορφοι Λατινο-αμερικάνοι του κόσμου. Κι αυτό γιατί δεν αναγνωρίζουμε ούτε το 1/3 των ονομάτων! Ένα πάντως από τα «σώματα» που φιγουράρουν στη λίστα και το ξέρουμε καλά είναι αυτό της Κολομβιανής καλλονής Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara), η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από τις πρώτες θέσεις της εν λόγω λίστας.

Δεν ξέρουμε αν συμφωνούμε με τη λίστα του ισπανικού περιοδικού People, στην οποία συγκεντρώνονται οι 50 πιο όμορφοι Λατινο-αμερικάνοι του κόσμου. Κι αυτό γιατί δεν αναγνωρίζουμε ούτε το 1/3 των ονομάτων!

Ένα πάντως από τα «σώματα» που φιγουράρουν στη λίστα και το ξέρουμε καλά είναι αυτό της Κολομβιανής καλλονής Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara), η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από τις πρώτες θέσεις της εν λόγω λίστας.

Η 38χρονη (παρακαλώ!) Σοφία, που είναι και βετεράνος μαμά, αφού έχει αποκτήσει έναν γιό στα 18 της, ξεκίνησε ως μοντέλο ξεδιπλώνοντας τα σωματικά της προσόντα σε ανδρικά ημερολόγια με αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έγιναν top-sellers στην Λατινική Αμερική.

Η κακομοιρούλα η Σοφία δεν είχε και πολλούς άντρες στη ζωή της… μόνο πέντε, κατά τα δικά της λεγόμενα! Τρεις εκ των οποίων ήταν ο Ενρίκε Ιγκλέσιας (και αυτός στη λίστα του People), ο Τομ Κρουζ για ένα μήνα περίπου και ο διάσημος Μεξικανός τραγουδιστής Λουίς Μιγκέλ.