Γεννάει τον Ιανουάριο;

13.05.2011
Όχι δεν είναι το μοντέλο της Pirelli για τον μήνα Ιανουάριο. Είναι η Τζένουαρι Τζόουνς (January Jones) που τρελαίνεται να πηγαίνει στο Chilli’s για να τρώει συνέχεια queso (τυρί)... κι αν ξεκινήσετε κουβέντα για αμερικάνικο ποδόσφαιρο θα σας πει ότι έχει για screen saver μια φωτογραφία της με τους Peyton και Eli. Ο Μπρους Γουίλις είχε δηλώσει όταν ήταν άσημη ότι θα ήθελε να τη γνωρίσει και πίστευε πως μια μέρα θα γινόταν σταρ. Μεγάλωσε στη Νότι Ντακότα και τ' όνομά της - για το οποίο εκείνη ντρέπεται λίγο- το εμπνεύστηκαν οι γονείς της από έναν χαρακτήρα του βιβλίου "Once Is Not Enough" της Jacqueline Susann. Η Miss Sixty Τζένουαρι , η Betty των "Mad Men", είναι μια από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς και φημολογείται ότι αυτό το διάστημα είναι έγκυος, χωρίς να γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο ευτυχής πατερούλης!

Όχι δεν είναι το μοντέλο της Pirelli για τον μήνα Ιανουάριο. Είναι η Τζένουαρι Τζόουνς (January Jones) που τρελαίνεται να πηγαίνει στο Chilli’s για να τρώει συνέχεια queso (τυρί)... κι αν ξεκινήσετε κουβέντα για αμερικάνικο ποδόσφαιρο θα σας πει ότι έχει για screen saver μια φωτογραφία της με τους Peyton και Eli.

Ο Μπρους Γουίλις είχε δηλώσει όταν ήταν άσημη ότι θα ήθελε να τη γνωρίσει και πίστευε πως μια μέρα θα γινόταν σταρ. Μεγάλωσε στη Νότι Ντακότα και τ' όνομά της - για το οποίο εκείνη ντρέπεται λίγο- το εμπνεύστηκαν οι γονείς της από έναν χαρακτήρα του βιβλίου "Once Is Not Enough" της Jacqueline Susann.

Η Miss Sixty Τζένουαρι , η Betty των "Mad Men", είναι μια από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς και φημολογείται ότι αυτό το διάστημα είναι έγκυος, χωρίς να γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο ευτυχής πατερούλης!