Τα σέξι κορίτσια ξενυχτάνε...

13.05.2011
Ένα φούξια πάρτι αφιερωμένο στο "Sexy"! Πέντε διάσημες κουκλάρες παρέα με τα ατελείωτα πόδια τους, πολλοί δημοσιογράφοι, και κάμποσοι διάσημοι καλεσμένοι. Πρόκειται για το 6ο ετήσιο πάρτι της φίρμας Victoria's Secret με τίτλο «Τι Είναι Σέξι». Τα πιο εντυπωσιακά δίμετρα μοντέλα της φίρμας απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και φωτογραφίζονται πιο όμορφες από ποτέ στις 12 Μαΐου στο Λος Άντζελες.

Οι διάσημες κουκλάρες της φίρμας Victoria's Secret αποκαλύπτουν τι είναι σέξι και όποιος αντέξει!

Πέντε από τα πιο εντυπωσιακά δίμετρα μοντέλα της φίρμας απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και φωτογραφίζονται πιο όμορφες από ποτέ στις 12 Μαΐου στο Λος Άντζελες. Τα φλας αστραποβολούν στο 6ο ετήσιο πάρτι με τίτλο «Τι Είναι Σέξι» και τα μοντέλα ως βετεράνοι του είδους λένε τα δικά τους...

Μιράντα Κερ:
«Κάθε χρονιά η Victoria's Secret κυκλοφορεί μια λίστα με το τι είναι σέξι. Και αυτή τη χρονιά, έχει 17 διαφορετικές κατηγορίες. Η αγαπημένη μου είναι η πιο σέξι αίσθηση του χιούμορ και αυτή τη χρονιά νίκησε η Τσέλσι Χάντλερ. Είναι μια σέξι γυναίκα, πολύ πνευματώδης, γοητευτική και έχει αυτή τη στεγνή αίσθηση του χιούμορ που μια και είμαι από την Αυστραλία την εκτιμώ.»

Αντριάνα Λίμα:
«Η πιο σέξι ηθοποιός για μένα είναι η Έμμα Στόουν. Αλλάζει συνέχεια το χρώμα των μαλλιών της. Ανεξάρτητα από το χρώμα της, είναι όμορφη και σέξι. Ξέρεις, δεν μπορούν και όλες να αλλάζουν εύκολα το χρώμα των μαλλιών τους.»

Έριν Χέδερτον:
«Γελάμε και διασκεδάζουμε με τη νέα καλοκαιρινή συλλογή, που είναι σαν να έρχεται κατευθείαν από το Σαν Τροπέ. Είναι γκλάμορους, είναι προκλητική, σε ξελογιάζει, αλλά είναι φρέσκια και ανάλαφρη.»

Αλεσάντρα Αμπρόσιο:
«Κάναμε τον αγαπημένο μας στηθόδεσμο… μαγιό! Και μάλιστα κρατάω ένα στο χέρι μου εδώ. Αυξάνει το στήθος σε μέγεθος και δίνει αυτό το εντυπωσιακό λουκ που τόσο θέλουμε στην παραλία. Βγαίνει σε πολλά καλοκαιρινά χρώματα και άνιμαλ πριντς που είναι και στη μόδα. Είναι τα αγαπημένα μου.»

Κάντις Σουάνπολ:
«Νομίζω ότι η σειρά Vampire Diaries είναι ό,τι πιο σέξι αυτή τη χρονιά. Και θα δούμε πολύ ωραία πρόσωπα εκεί.»

Χ.Τ.