Τρώει μπέικον και αδυνατίζει

12.05.2011
Αναμφισβήτητα κουκλάρα η 30χρονη Βραζιλιάνα Αλεσάντρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio) μία και μόνη αδυναμία έχει, και αυτή δεν είναι το φαγητό! Η 3χρονη κορούλα της Άνια Λουίζα είναι το πολυτιμότερο πλάσμα στη ζωή της και ασχολείται μαζί της σε τέτοιο βαθμό ώστε ξεχνάει να φάει. Η εκρηκτική Αλεσάντρα δηλώνει: «Η μητρότητα έχει αλλάξει τη ζωή μου. Ό,τι και αν κάνω, σκέφτομαι την κόρη μου. Όπου και να’ μαι, είναι η Άνια είναι η πρώτη μου σκέψη και η τελευταία». H Αλεσάντρα, ένας από τους πιο διάσημους Angels της Victoria's Secret, διατηρεί τη σιλουέτα της κάνοντας φανατικά γιόγκα, αν και οργιάζουν οι φήμες ότι πάσχει από νευρική ανορεξία. Αναφορικά με το βάρος της απαντά: «Ημουν μικροσκοπική από τότε που ήμουν τεσσάρων και τρώω ότι θέλω. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι διατηρούμαι υγιής». Διαβάζουμε μάλιστα ότι έχει δηλώσει ότι το αγαπημένο της πρωινό, το οποίο απολαμβάνει συχνά, είναι μπέικον με τηγανιτά αυγά και καπουτσίνο με έξτρα κρέμα. Εμείς πάντως τη βλέπουμε έτοιμη να χώσει πέτρες στις τσέπες της γιατί όταν φυσάει απογειώνεται.... και ευτυχώς εδώ που τα λέμε που "έκοψε" τα αυτάκια της. Ως παιδί, η Αλεσάντρα είχε μεγάλο κόμπλεξ με την εμφάνισή της, διότι είχε μεγάλα και πεταχτά αυτιά (!). Γι αυτό και με το που συμπλήρωσε τα έντεκά της χρόνια έκανε διορθωτική πλαστική επέμβαση και ... σώθηκε.

Αναμφισβήτητα κουκλάρα η 30χρονη Βραζιλιάνα Αλεσάντρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio) μία και μόνη αδυναμία έχει, και αυτή δεν είναι το φαγητό!

Η 3χρονη κορούλα της Άνια Λουίζα είναι το πολυτιμότερο πλάσμα στη ζωή της και ασχολείται μαζί της σε τέτοιο βαθμό ώστε ξεχνάει να φάει. Η εκρηκτική Αλεσάντρα δηλώνει: «Η μητρότητα έχει αλλάξει τη ζωή μου. Ό,τι και αν κάνω, σκέφτομαι την κόρη μου. Όπου και να’ μαι, είναι η Άνια είναι η πρώτη μου σκέψη και η τελευταία».

H Αλεσάντρα, ένας από τους πιο διάσημους Angels της Victoria's Secret, διατηρεί τη σιλουέτα της κάνοντας φανατικά γιόγκα, αν και οργιάζουν οι φήμες ότι πάσχει από νευρική ανορεξία. Αναφορικά με το βάρος της απαντά: «Ημουν μικροσκοπική από τότε που ήμουν τεσσάρων και τρώω ότι θέλω. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι διατηρούμαι υγιής». Διαβάζουμε μάλιστα ότι έχει δηλώσει ότι το αγαπημένο της πρωινό, το οποίο απολαμβάνει συχνά, είναι μπέικον με τηγανιτά αυγά και καπουτσίνο με έξτρα κρέμα.

Εμείς πάντως τη βλέπουμε έτοιμη να χώσει πέτρες στις τσέπες της γιατί όταν φυσάει απογειώνεται.... και ευτυχώς εδώ που τα λέμε που "έκοψε" τα αυτάκια της.

Ως παιδί, η Αλεσάντρα είχε μεγάλο κόμπλεξ με την εμφάνισή της, διότι είχε μεγάλα και πεταχτά αυτιά (!). Γι αυτό και με το που συμπλήρωσε τα έντεκά της χρόνια έκανε διορθωτική πλαστική επέμβαση και ... σώθηκε.