Η Μαρίσα ξαπλώνει στο καπό

12.05.2011
Το καλοκαίρι έρχεται, τα πουλάκια κελαηδούν, και ο ήλιος γίνεται πιο καυτός ειδικά στην πυρωμένη άμμο που ξαπλώνει η Μαρίσα Μίλερ (Marisa Miller) για τις ανάγκες φωτογράφισης στο περιοδικό Esquire Μαΐου. «Το καλοκαίρι είναι η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου» δηλώνει το σουπερμόντελ στο Esquire. «Είναι ζεστά, όλοι βγαίνουν έξω, τα κορίτσια φορούν λιγότερα ρούχα, και όλοι είναι έτοιμοι να χαρούν». Και συμπληρώνει την άποψή της για τους άντρες που αυτή την υπέροχη εποχή του χρόνου - το καλοκαίρι - διαλέγουν να φορέσουν στενά μαγιό και σορτσάκια που στρετσάρουν στον επίμαχο... καβάλο! «Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Μεγάλωσα ανάμεσα σε σέρφερς με πιο χαλαρά ρούχα. Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας!». Και η Μαρίσα ξέρει να τους διαλέγει, αφού είναι και δεινή μηχανόβια. Διάβασε για: - Τη Harley της Μαρίσα Μίλερ - Marisa Miller Hottest

Το καλοκαίρι έρχεται, τα πουλάκια κελαηδούν, και ο ήλιος γίνεται πιο καυτός ειδικά στην πυρωμένη άμμο που ξαπλώνει η Μαρίσα Μίλερ (Marisa Miller) για τις ανάγκες φωτογράφισης στο περιοδικό Esquire. «Το καλοκαίρι είναι η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου» δηλώνει το σουπερμόντελ στο Esquire Μαΐου. «Είναι ζεστά, όλοι βγαίνουν έξω, τα κορίτσια φορούν λιγότερα ρούχα, και όλοι είναι έτοιμοι να χαρούν».

Και συμπληρώνει την άποψή της για τους άντρες που αυτή την υπέροχη εποχή του χρόνου - το καλοκαίρι - διαλέγουν να φορέσουν στενά μαγιό και σορτσάκια που στρετσάρουν στον επίμαχο... καβάλο! «Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Μεγάλωσα ανάμεσα σε σέρφερς με πιο χαλαρά ρούχα. Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας!». Και η Μαρίσα ξέρει να τους διαλέγει, αφού είναι και δεινή μηχανόβια.

Διάβασε για:

- Τη Harley της Μαρίσα Μίλερ

- Marisa Miller Hottest