Λίγη ηλιοθεραπεία πριν το γάμο

10.05.2011
Ο Χιού Χέφνερ παντρεύεται και τα Κουνελάκια κάνουν ηλιοθεραπεία πριν ξεγυμνωθούν στη φαντασμαγορική γαμήλια τελετή. Ο 85χρονος ιδρυτής του Playboy Χιού Χέφνερ (Hugh Hefner) ετοιμάζεται να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του 25χρονη Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris) στις 18 Ιουνίου στην υπερπολυτελή έπαυλη του Playboy. Στη Βίλα των Οργίων (Playboy Mansion) ο Χέφνερ έχει διοργανώσει τρελό πάρτι για τον τρίτο γάμο του με την Αμερικανο-βρετανίδα, τραγουδίστρια και μοντέλο, Κρίσταλ. Πριν τα "φτιάξει" με τη σιλικονάτη κατάξανθη Χάρις, ο Χιού είχε "δεσμό" με τις 20χρονες δίδυμες Κριστίνα και Καρίσα Σάνον (Kristina & Karissa Shannon). Στη φωτογραφία η Καρίσα λιάζεται ανέμελα πριν το γάμο. Η Καρίσα φαίνεται ότι είναι η πιο άτακτη από τις δίδυμες, είχε δεσμό με τον ηθοποιό Σάμιουελ Τζόουνς (Samuel L. Jones III) με τον οποίο γύρισε ερωτικό βίντεο. Λίγους μήνες μετά η πρώην playmate γύρισε και πορνό βίντεο με το ζεύγος Χάιντι Μόνταγκ (Heidi Montag) και Σπένσερ Πρατ (Spencer Pratt). Διάβασε και το Έλα στον παππού Χιού Χέφνερ

Ο Χιού Χέφνερ παντρεύεται και τα Κουνελάκια κάνουν ηλιοθεραπεία πριν ξεγυμνωθούν στη φαντασμαγορική γαμήλια τελετή.

Ο 85χρονος ιδρυτής του «Πλέιμποϊ» Χιού Χέφνερ (Hugh Hefner) ετοιμάζεται να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του 25χρονη Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris) στις 18 Ιουνίου στην υπερπολυτελή έπαυλη του «Πλέιμποϊ». Στη Βίλα των Οργίων (Playboy Mansion) ο Χέφνερ έχει διοργανώσει τρελό πάρτι για τον τρίτο γάμο του με την Αμερικανο-βρετανίδα, τραγουδίστρια και μοντέλο, Κρίσταλ.

Πριν τα "φτιάξει" με τη σιλικονάτη κατάξανθη Χάρις, ο Χιού είχε "δεσμό" με τις 20χρονες δίδυμες Κριστίνα και Καρίσα Σάνον (Kristina & Karissa Shannon). Στη φωτογραφία η Καρίσα λιάζεται ανέμελα πριν το γάμο. Η Καρίσα φαίνεται ότι είναι η πιο άτακτη από τις δίδυμες, είχε δεσμό με τον ηθοποιό Σάμιουελ Τζόουνς (Samuel L. Jones III) με τον οποίο γύρισε ερωτικό βίντεο. Λίγους μήνες μετά η πρώην playmate γύρισε και πορνό βίντεο με το ζεύγος Χάιντι Μόνταγκ (Heidi Montag) και Σπένσερ Πρατ (Spencer Pratt).

Διάβασε και το Έλα στον παππού Χιού Χέφνερ