Έλα στον παππού!

09.05.2011
Ποια από τις τρεις θα έχει στο κρεβάτι του ο Χιού Χέφνερ μετά τις 18 Ιουνίου; Ο 85χρονος ιδρυτής του Palyboy παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, την 25χρονη Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris). Χιού και Χάρις γνωρίστηκαν τις απόκριες του 2008 και το ζεύγος άρχισε να βγαίνει ραντεβού τον Ιανουάριο του 2009, ενώ ο Χιού είχε ήδη "δεσμό" με τις 20χρονες δίδυμες Κριστίνα και Καρίσα Σάνον (Kristina & Karissa Shannon).

Άλλος ένας γκλάμορους γάμος είναι προ των πυλών και στη λίστα των καλεμένων περιμένουμε να δούμε τα πιο όμορφα πλάσματα που έχουν φωτογραφηθεί γυμνά στην ιστορία των ανδρικών περιοδικών. Ο λόγος για τον αειθαλή Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) που ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, την 25χρονη Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris).

Ο 85χρονος ιδρυτής του «Πλέιμποϊ» ένα πραγμα δεν βαριέται ποτέ... τις ξανθές σιλικονάτες Playmates!

H πολυσυζητημένη τελετή θα λάβει χώρα στις 18 Ιουνίου στην υπερπολυτελή έπαυλη του «Πλέιμποϊ», λίγο μετά τη φωτογράφηση της μέλλουσας νύφης για το περιοδικό του.

Ο Χέφνερ έχει ήδη στείλει τα προσκλητήρια του τρίτου του γάμου στους καλεσμένους, οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν περίπου τους 300. Το νυφικό θα είναι ροζ και η γαμήλια τούρτα από φράουλα, ενώ τους καλεσμένους θα σερβίρουν, μεταξύ άλλων, οι δύο γιοί του Χέφνερ.

Χιού και Χάρις γνωρίστηκαν τις απόκριες του 2008 και το ζεύγος άρχισε να βγαίνει ραντεβού τον Ιανουάριο του 2009, ενώ ο Χιού είχε ήδη "δεσμό" με τις 20χρονες δίδυμες Κριστίνα και Καρίσα Σάνον (Kristina & Karissa Shannon).

Λέγεται μάλιστα ότι η Χάρις έχει κερδίσει τη καρδιά του σε τέτοιο βαθμό, ώστε δεν θα χρειαστεί να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, διότι όπως δηλώνει ο μάστερ του σεξ Χιού «Αυτή τη φορά πραγματικά ενδιαφέρομαι για την αρραβωνιαστικιά μου. Περνάω πολύ πιο καλά σήμερα από τότε που ήμουν 20 ετών!».

Η Αμερικανο-βρετανίδα Κρίσταλ Χάρις γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1986 και είναι μοντέλο και τραγουδίστρια. Ήταν Playboy Playmate του Μήνα τον Δεκέμβριο του 2009, και στις 24 Δεκεμβρίου του 2010 αρραβωνιάστηκε τον Χιού Χέφνερ, σχεδιάζοντας η ίδια ακόμα και το δακτυλίδι του αρραβώνα της.