Η θεά Λόπεζ νίκησε τη Χάλι Μπέρι!

15.04.2011
«Έχω μείνει άφωνη», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ αμέσως μόλις ενημερώθηκε ότι το περιοδικό «People» τής έδωσε τον τίτλο της «ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο» για το 2011. Η JLo κέρδισε την κορυφή της πολυπόθητης λίστας, αφήνοντας πίσω της ονόματα όπως αυτά των Ριζ Γουίδερσπουν, Χάλι Μπέρι, Τζένιφερ Γκάρνερ και Εύα Λονγκόρια.

«Έχω μείνει άφωνη», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ αμέσως μόλις ενημερώθηκε ότι το περιοδικό «People» τής έδωσε τον τίτλο της «ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο» για το 2011.

Και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Νιώθω χαρούμενη και περήφανη. Στα 20 μου δεν επικοινωνούσα με το μυαλό, το πνεύμα και την ψυχή μου, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσω πράγματα. Χαίρομαι που είμαι σε αυτή τη θέση τώρα και μπορώ να το μοιραστώ με τον κόσμο» .

Η τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια και φετινή κριτής στο «American Idol» κατάφερε να κερδίσει την κορυφή της πολυπόθητης λίστας, αφήνοντας πίσω της ονόματα όπως αυτά των Ριζ Γουίδερσπουν, Χάλι Μπέρι, Τζένιφερ Γκάρνερ και Εύα Λονγκόρια.

Η 41χρονη Λόπεζ, που σύντομα θα μπορεί να υπερηφανεύεται και για το νέο της άλμπουμ «Love?», που θα βγει στα δισκοπωλεία τον Μάιο, πρωταγωνιστεί επίσης στις διαφημίσεις γνωστής εταιρείας ξυραφιών Gillette (βίντεο).

Ποιες άλλες γοητευτικές κυρίες κατόρθωσαν να βρεθούν στις πρώτες θέσεις του καταλόγου με τις «ωραιότερες του κόσμου»; Η τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον, που θεωρεί το στήθος της ως το πιο δυνατό της σημείο, η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Τζένιφερ Χάντσον, η Ριζ Γουίδερσπουν, η Μάντι Μουρ, η καθόλου «νοικοκυρά σε απόγνωση» Ντάνα Ντελάνι, η κυρία Τομ Κρουζ, Κέιτι Χολμς, η Μίντι Κάλιγκ και η Ελι Κέμπερ.

Κι επειδή κάθε χρόνο ούτε οι άντρες μένουν παραπονεμένοι, ως ο «ωραιότερος» όλων αναδείχτηκε ο 23χρονος ηθοποιός Ζακ Εφρον. «Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό το να θυμάσαι να ζεις την κάθε στιγμή και να απολαμβάνεις την κάθε ημέρα στο έπακρο», δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός, που είχε πέρυσι την πρωτιά της ομώνυμης λίστας του «People».

Στις επόμενες δύο θέσεις φιγουράρουν το σέξι βαμπίρ του «Λυκόφωτος» (πέραν του Ρόμπερτ Πάτινσον) Κέλαν Λαντζ και ο φρεσκοχωρισμένος Ράιαν Ρέινολντς.

Πέρυσι τον τίτλο της «ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο» είχε αποσπάσει η Τζούλια Ρόμπερτς.