Η Βανέσα μετά το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες

18.04.2011
Mε boyfriend τον Ζακ Έφρον, ένα σκάνδαλο στο ίντερνετ με γυμνές φωτογραφίες και πρωταγωνιστικούς ρόλους στις πιο εμπορικές ταινίες της σεζόν, η Βανέσα Χάτσενς είναι περιζήτητη. Tο κορίτσι από το High School Musical της Disney μεγάλωσε! Στην πρεμιέρα του «Sucker Punch» στο Λονδίνο ήταν η απόλυτη σταρ.

Mε boyfriend τον Ζακ Εφρον, ένα σκάνδαλο στο Ιντερνετ με γυμνές φωτογραφίες και πρωταγωνιστικούς ρόλους στις πιο εμπορικές ταινίες της σεζόν, η Βανέσα Χάτσενς είναι περιζήτητη. Το Radar! την εντόπισε στο Λονδίνο.

Tο κορίτσι από το High School Musical της Disney μεγάλωσε! Στην πρεμιέρα του «Sucker Punch» στο Λονδίνο τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο από κάθε άλλη σταρ της ταινίας. Η Χάτσενς ελκύει σαν μαγνήτης τα φλας κλέβοντας την παράσταση στο κόκκινο χαλί ακόμα και από τη συμπρωταγωνίστριά της, Αμπι Κόρνις. Το θεαματικό έργο του σκηνοθέτη των «300», Ζακ Σνάιντερ, μπορεί να μην απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, ωστόσο αγκαλιάστηκε από το κοινό κόβοντας χιλιάδες εισιτήρια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πριν από λίγο καιρό, γυμνές φωτογραφίες της Βανέσα από πολύ προσωπικές στιγμές διέρευσαν στο διαδίκτυο αμαυρώνοντας την εικόνα του καλού κοριτσιού! Η Χάτσενς αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη προκειμένου να εξιλεωθεί. Ομως άθελά της είχε ρίξει το αλατοπίπερο που χρειάζεται για να κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των media. Η ίδια δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι η εικόνα του κακού κοριτσιού για κάποιοn λόγο «πουλάει» περισσότερο γι’ αυτό και μας τη σερβίρει σε δόσεις!

Mε τους παπαράτσι να σε καταδιώκουν διαρκώς, έχεις βρει τρόπους να αποδράς, να ξεφεύγεις;

Η καλύτερη απόδραση είναι το σπίτι μου στο Λος Αντζελες! Είναι πραγματικά το καταφύγιό μου. Κανείς δεν με ενοχλεί όταν βρίσκομαι εκεί. Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι με ενοχλούν οι φωτογράφοι, είναι κι αυτοί μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί και να ανησυχούσα αν δεν ασχολούνταν μαζί μου!

Οταν δεν παίζεις σε ταινίες τι κάνεις για να περνάς καλά;

Βγαίνω έξω με φίλους, κάνω ηλιοθεραπεία, γυμνάζομαι, διαβάζω βιβλία, περιοδικά, χαζεύω στο Ιντερνετ... και shopping! Αγαπημένο μου χόμπι είναι η φωτογραφία. Λατρεύω να κάνω λήψεις, ειδικά όταν ταξιδεύω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε ένα ταξίδι στις Σεϊχέλες για το γύρισμα του Thunderbirds έβγαλα 3.000 φωτογραφίες.

Υπάρχει μία ηρωίδα που θαυμάζεις και θα ήθελες να υποδυθείς;

Ναι! Η Τζάνις Τζόπλιν είναι μία ηρωίδα που θαυμάζω. Δεν ξέρω αν μπορώ να την υποδυθώ διότι ήταν τόσο μα τόσο σπουδαία, αλλά μπορώ να ονειρεύομαι ότι μια μέρα μπορώ να παίξω σε μια ταινία για τη ζωή της.

Είσαι λάτρης της μόδας και πολύ στυλάτη. Τι αποτελεί για σένα έμπνευση στη μόδα;

Η Μαίρη Κέιτ Ολσεν και η Βικτόρια Μπέκαμ είναι δύο γυναίκες από τις οποίες εμπνέομαι πολύ. Με την Μαίρη παίξαμε μαζί στο Βeastly και το στυλ της είναι απίθανο όλες τις ώρες. Είναι τόσο επηρεασμένη από τη ζωή στη Νέα Υόρκη, πραγματικά λατρεύω το λουκ της. Οσο για τη Βικτόρια, εκτός από τις προσωπικές της εμφανίσεις που ξεχωρίζει, σχεδιάζει ρούχα τα οποία είναι πολύ θηλυκά και κομψά. Μου αρέσει πολύ, τη θαυμάζω, αν και θα ήθελα να τη βλέπω να χαμογελάει πιο συχνά.

Ποιες ταινίες σου αρέσει να βλέπεις;

Είμαι fan των ρομαντικών κομεντί! Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο ξεκούραστο από μια ωραία κωμωδία με την Κάμερον Ντίαζ ή την Ντρου Μπάριμορ. Τις λατρεύω και τις δύο. Και το όνειρό μου είναι να παίξω μαζί τους στον κινηματογράφο.

Ο blogger του Χόλιγουντ Πέρεζ Χίλτον συχνά αναφέρεται σε σένα με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια, τι έχεις να πεις;

Οτι είμαι κουλ κορίτσι και δεν ενοχλώ κανέναν. Σέβομαι τους συναδέλφους και τον Τύπο και δεν μπορώ να εξηγήσω την εμμονή του συγκεκριμένου blogger. Προσπαθώ να επιστρατεύσω το χιούμορ μου και να το δω αλλιώς, αλλα αυτό δεν επιτυγχάνεται πάντα.

Το «sucker punch» είναι μία ταινία στην οποία όλα τα κορίτσια έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Πιστεύεις ότι το μήνυμα της ταινίας είναι αισιόδοξο;

Φυσικά, τα κορίτσια μπορούν να καταφέρουν τα πάντα (γέλια). Ολη η δύναμή μας βρίσκεται στο μυαλό μας. Πραγματικά το μήνυμα του φιλμ είναι αισιόδοξο, ελπιδοφόρο για όσους το δουν. Η αντίδραση είναι σημαντική. Δεν μπορεί να κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια για κανέναν λόγο. Η οικονομική κατάσταση δεν είναι ευνοϊκή σε καμία χώρα και λιγότερες ευκαιρίες δίνονται στους νέους, πρέπει λοιπόν να είμαστε δυναμικοί και να διεκδικούμε πράγματα.

Πώς γνώρισες τον Ζακ Εφρον;

Στο σετ των γυρισμάτων. Ημουν τυχερή διότι ξεκινήσαμε μαζί και αυτό άρεσε από την πρώτη στιγμή στο κοινό, στους φιλους, στους γονείς μου. Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε είχαμε χημεία, νομίζω ότι αυτό έγινε αμέσως αντιληπτό από όλους όσους ήταν κοντά! Ηταν αξιολατρευτος από την πρώτη στιγμή, πολύ ευγενικός και λίγο ντροπαλός! Βέβαια, τότε δεν ήταν αυτός που είναι σήμερα. Το κενό που είχε π.χ. ανάμεσα στα δόντια του δεν υπάρχει πια, ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιδί... Εμοιαζε με παιδί, τώρα δείχνει περισσότερο άντρας. Γίνεται ολοένα και πιο αρρενωπός.

Σκέφτεσαι να κάνεις ένα διάλειμμα; Και αν ναι που θα κάνεις διακοπές;

Ναι, τον Μάιο σκέφτομαι να κάνω διακοπές και μάλιστα στην Ελλάδα! Ηταν πάντα ονειρεμένος προορισμός. Η Σαντορίνη είναι το πιο ρομαντικό μέρος που έχω δει σε φωτογραφίες και θα κάνω κι εγώ άπειρες λήψεις. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Ανυπομονώ να βρεθώ στη Σαντορίνη!

  • Νέοι και διάσημοι
    Η Βανέσα και ο Ζακ Εφρον γνωρίστηκαν το 2005, στα γυρίσματα της ταινίας «High School Musical», χάρη στην οποία έγιναν διάσημοι. Η σχέση τους ξεκίνησε έναν χρόνο αργότερα. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για τον 24χρονο Ζακ και την 23χρονη Βανέσα τον Δεκέμβριο του 2010.
  • Στην οθόνη
    To Sucker Punch του Ζακ Σνάιντερ (300, Watchmen), αφορά μια νεαρή έγκλειστη σε ίδρυμα που μέσω του μυαλού της δημιουργεί διάφορες πραγματικότητες για να δραπετεύσει. Πρωταγωνιστεί η αφρόκρεμα των νεαρών σταρ, Εμιλι Μπράουνινγκ, Αμπι Κόρνις, Βανέσσα Χάτσενς κ.ά.

Συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη