Ο... αδερφός της Patty

21.12.2010
Η ηρωίδα της απογευματινής σειράς του Μega που εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους στη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ελλάδα δεν θα ανακαλύψει μόνο τον πατέρα της, Λεάντρο, αλλά στα επεισόδια του β΄ κύκλου δεν αποκλείεται ν’ αποκτήσει και αδερφό. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Η συγκλονιστική... αποκάλυψη έγινε στα παρασκήνια του «Just the 2 of Us», όπου η Patty, η 16άχρονη Laura Natalia Esquivel έγινε καλή φίλη με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος μιλάει τέλεια ισπανικά. Η πρωταγωνίστρια της νεανικής σειράς μίλησε για αρκετή ώρα με τον παρουσιαστή του σόου, ενώ εντυπωσιάστηκε με την άνεση που έχει στη σκηνή στο τραγούδι και στο χορό.

Είσαι καταπληκτικός, του είπε. Σε θέλω για... αδερφό μου, γιατί η σειρά θα συνεχιστεί.

Ο Καπουτζίδης την κοίταζε έκπληκτος και χαμογελούσε.

Με θέλεις για... αδερφή σου; συνέχισε η νεαρή σταρ.

Και ποιος δεν θα σε ήθελε, της είπε γελώντας εκείνος.

Ωραία, ετοιμάσου να παίξουμε μαζί, συνέχισε και ο Γιώργος προσπαθούσε να καταλάβει αν η Laura το έλεγε αστεία ή σοβαρολογούσε.

Πάντως, απ’ ό,τι λέγεται, η σειρά θα έχει και δεύτερο κύκλο επεισοδίων, που θα αρχίσουν να γυρίζονται μέσα στην άνοιξη και το Mega πρόκειται να τα αγοράσει. Έτσι, δεν αποκλείεται η Patty, εκτός από τον πατέρα της, να βρει κι έναν ετεροθαλή αδερφό, που όμως -κι αυτή θα είναι η έκπληξη- δεν θα μοιάζει καθόλου σε εκείνη. Δεν θα είναι τόσο αθώος και καλός και αν τελικά ο Καπουτζίδης παίξει στη σειρά που... σκίζει σε πολλές χώρες του κόσμου, θα σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία της Patty.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η νεαρή σταρ στα παρασκήνια του σόου, όταν τη ρώτησαν πώς φαντάζεται τον αδερφό της.