Ένα βήμα πριν από το γάμο

17.12.2010
Λίγο πριν ξεκινήσουν οι προετοιμασίες του γάμου τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο αγαπημένος της, δικηγόρος Θέμης Σοφός. Η γνωστή παρουσιάστρια, που έμενε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, μετακόμισε πρόσφατα στην πολυτελή μεζονέτα του καλού της στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος της Σταματίνας, τόσο εκείνη όσο και ο γνωστός δικηγόρος ήθελαν πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου να δοκιμάσουν τη συγκατοίκηση. Έτσι κι αλλιώς, τις περισσότερες φορές ο ένας έμενε στο σπίτι του άλλου, οπότε τώρα θα γλιτώσουν και τις συνεχείς μετακινήσεις. Η παρουσιάστρια του Alter πλέει σε πελάγη ευτυχίας το τελευταίο διάστημα. «Ο έρωτας την έχει μεταμορφώσει», μας είπε το ίδιο πρόσωπο και μπορεί η σχέση τους να μη μετράει πολύ καιρό, είναι όμως σίγουροι και αποφασισμένοι και οι δύο γι’ αυτό τους το βήμα.

Είναι γνωστό πως υπεύθυνη γι’ αυτή τη γνωριμία, που κατέληξε σε ένα μεγάλο έρωτα, ήταν η Φαίη Σκορδά, κολλητή φίλη της Σταματίνας, η οποία φαίνεται ότι της έφερε και γούρι. Λίγο μετά το γάμο της Φαίης με τον Γιώργο Λιάγκα η κολλητή της δέχτηκε την πρόταση, ενώ όταν η Φαίη θα γιορτάζει την πρώτη της επέτειο, η Σταματίνα θα ντύνεται νυφούλα!

Ο γάμος θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο κτήμα Νάσιουτζικ και το ζευγάρι θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες από τον Ιανουάριο, αφού στόχος τους είναι η μέρα αυτή να μείνει αξέχαστη τόσο στους ίδιους όσο και στους καλεσμένους τους.