Ο πρώην έγδαρε τη Χάρλεϊ

14.12.2010
Όπως φαίνεται, μάλλον θα τον πληρώσει τον... γαμπρό η 45χρονη επιχειρηματίας, μοντέλο, ηθοποιός, σχεδιάστρια και παραγωγός αφού σύμφωνα με πληροφορίες της "Daily Mail" το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, ενώ η περιουσία του "βαθύπλουτου Ινδού επιχειρηματία" είναι κάτι σαν.. ψίχουλα μπροστά σε εκείνη της πρώην αγαπημένης του.


Όπως φαίνεται, μάλλον θα τον πληρώσει τον.. γαμπρό η 45χρονη επιχειρηματίας, μοντέλο, ηθοποιός, σχεδιάστρια και παραγωγός αφού σύμφωνα με πληροφορίες της "Daily Mail" το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, ενώ η περιουσία του "βαθύπλουτου Ινδού επιχειρηματία" είναι κάτι σαν... ψίχουλα μπροστά σε εκείνη της πρώην αγαπημένης του.

Και για να το κάνουμε και πιο συγκεκριμένο, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) δεν αποκλείεται να παραχωρήσει ένα μεγάλο ποσό από την περίπου 13 εκατομμυρίων λιρών περιουσία της στον Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayar) μόλις τον χωρίσει και τυπικά. Σημειώνεται δε, ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της, η Χάρλεϊ το έχει επενδύσει σε ακίνητα σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό του ζευγαριού ήρθε από την ίδια τη Λιζ την Κυριακή, αμέσως μετά τη δημοσίευση "ύποπτων" φωτογραφιών της μαζί με τον Αυστραλό άσσο του κρίκετ Σέιν Γουορν (Shane Warne).

"Δεν είναι καλή μέρα η σημερινή. Για την ιστορία, ενημερώνω ότι ο σύζυγός μου Αρούν και εγώ είμαστε σε διάσταση εδώ και λίγους μήνες" έγραψε στη σελίδα της στο Twitter η Χάρλεϊ συμπληρώνοντας ότι η οικογένεια και οι φίλοι τους το γνωρίζουν ήδη.

Μάλιστα, λέγεται ότι η ερωτοχτυπημένη Λιζ θα επισκεφτεί τον αγαπημένο της στη Μελβούρνη για την πρωτοχρονιά, όπου θα εμφανιστεί και στην τηλεοπτική εκπομπή του με τίτλο "Warnie".

Από την πλευρά του, ο Σέιν δεν παραδέχτηκε μεν τη σχέση του με τη Χάρλεϊ, δημοσιοποίησε δε τα νέα για τον επίσημο χωρισμό του από τη γυναίκα του και μητέρα των τριών παιδιών του, Σιμόν Κάλαχαν (Simone Callahan).

"Δυστυχώς, η Σιμόν και εγώ χωρίσαμε πριν από λίγο καιρό, γεγονός που γνώριζαν οι φίλοι και οι συγγενείς μας. Πρόκειται για μια ιδιωτική υπόθεση και δεν θέλαμε να την κάνουμε δημόσια", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο Γουορν προσθέτοντας ότι οι δυο τους παραμένουν φίλοι και καλοί γονείς.

Παρότι δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Αρούν Ναγιάρ, υπολογίζεται ότι τα θέματα έχουν ήδη δρομολογηθεί δια μέσω της δικαστικής οδού.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα