Παντρεύτηκε η Νικόλ Ρίτσι

13.12.2010
Τελικά ντύθηκε νυφούλα η 29χρονη θετή κόρη του τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie) στο πλάι του εδώ και τρία χρόνια αγαπημένου της Τζόελ Μάντεν (Joel Madden).


Τελικά ντύθηκε νυφούλα η 29χρονη θετή κόρη του τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie) στο πλάι του εδώ και τρία χρόνια αγαπημένου της Τζόελ Μάντεν (Joel Madden).

Η Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) παντρεύτηκε τον 31χρονο μουσικό της σε μια χλιδάτη χολιγουντιανή τελετή που τα είχε όλα... Μέχρι και έναν ελέφαντα!

Ο μπαμπάς Λάιονελ είχε αποφασίσει να δώσει στη Νικόλ μια μέρα που δεν θα ξεχνούσε ποτέ και, όπως φαίνεται, τα κατάφερε. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς με 130 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων η τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani), η DJ, πρώην αγαπημένη της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson), η Κλοέ Καρντάσιαν (Khloe Kardashian) και η μητέρα της Κρις Τζένερ (Kris Jenner), όπως και ο νονός της νύφης, Κουίνσι Τζόουνς (Quincy Jones).

Όπως ήταν φυσικό, την παράσταση στον γάμο έκλεψαν τα δύο παιδιά του ζευγαριού, η 2χρονη Χάρλοου (Harlow) και ο 1 έτους Σπάροου (Sparrow), ενώ η φίλη της Νικόλ, Μάσα Γκόρντον (Masha Gordon) ήταν και η παράνυμφός της.

Στο πλάι του γαμπρού στάθηκαν ο δίδυμος αδελφός του Μπέντζι (Benji) αλλά και ο τρίτος αδελφός τους, Τζος (Josh), DJ στο επάγγελμα, ενώ εντύπωση έκανε το ράπερ Rev Run στον ρόλο του... παπά!

Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, ο Τζόελ και η Νικόλ θαυμάζουν και εκτιμούν ιδιαίτερα τον Rev Run, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Τζόζεφ Σίμονς (Joseph Simmons) και ήθελαν να είναι εκείνος που θα ευλογήσει τον γάμο τους.

Επίσης, λέγεται ότι η Νικόλ έκανε ιδιαίτερη εντύπωση φορώντας μια χειροποίητη τουαλέτα Marchesa αξίας περίπου $20.000 (€15.000), σε μια τελετή που θύμιζε χολιγουντιανές υπερπαραγωγές άλλης εποχής.

Οι φωτογραφίες, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες πουλήθηκαν στο περιοδικό "U.S." έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου δολαρίων (€755.000) που θα δοθεί σε φιλανθρωπίες, αναμένονται οσονούπω.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε επίσης η απουσία της πάλαι ποτέ κολλητής της νύφης, Πάρις Χίλτον (Paris Hilton). Φαίνεται ότι η ρήξη ανάμεσα στα δύο κορίτσια έχει οριστικοποιηθεί για τα καλά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα