Ρουβάς-Ζυγούλη: Βόλτα με την κόρη τους

13.12.2010
Ο χρόνος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη είναι πολύτιμος, ωστόσο πάντα βρίσκουν ώρα για παιχνίδι και διασκέδαση μαζί με τη μικρή Αναστασία.

Ο χρόνος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη είναι πολύτιμος, ωστόσο πάντα βρίσκουν ώρα για παιχνίδι και διασκέδαση μαζί με τη μικρή Αναστασία. Ο Σάκης τον τελευταίo καιρό μπορεί να πνίγεται στη δουλειά, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του. Άλλωστε, την αδυναμία του στις γυναίκες της ζωής του δεν την έκρυψε ποτέ. Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Το ζευγάρι είχε δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο, γι’ αυτό άλλωστε έφτασαν και με διαφορετικά αυτοκίνητα. Η Κάτια είχε ξεκινήσει με τη μικρή από το σπίτι τους στον Νέο Βουτζά και ο Σάκης επέστρεφε από κάποια δουλειά. Ντυμένοι casual και χαλαροί δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν στραφεί επάνω τους. Και όσοι τυχεροί τους είδαν από κοντά δεν παρέλειψαν να μας πουν το πόσο αγαπημένο ζευγάρι είναι και πόση αγάπη και φροντίδα δείχνουν στη μικρή τους κόρη.