Λάτσιος vs Μπαρμπαρίγου: "Δεν σήκωσε ούτε το τηλέφωνο"

10.12.2010
Λάδι στη φωτιά έριξε ο Γιάννης Λάτσιος με τις δηλώσεις του για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη.

Λάδι στη φωτιά έριξε ο Γιάννης Λάτσιος με τις δηλώσεις του για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Κι ενώ φουντώνουν οι φήμες ότι εκείνη κοιτάζει προς Mega μεριά, εκείνος άφησε να εννοηθεί ότι ήταν προσχεδιασμένη κίνηση...

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Λάτσιος, η Αργυρώ ανακοίνωσε στο σταθμό την απόφασή της να αποχωρήσει με ένα μήνυμα, προβάλλοντας προσωπικούς λόγους που την ανάγκαζαν να φύγει έτσι ξαφνικά από το «10 με 1 μαζί». Πάντως, ο Γιάννης Λάτσιος, παρά την ευγένεια που τον διακρίνει, δεν δίστασε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους... Επισήμανε λοιπόν ότι αφενός η Αργυρώ δεν απάντησε στο μήνυμά του και αφετέρου ότι κάποιος δεν θυμάται τη δυσαρέσκειά του τρεις μήνες αφότου έχει ξεκινήσει το «Top Chef». Και μπορεί μεν από το περιβάλλον της μέχρι πρότινος μαγείρισσας του ANT1 να διαδίδεται ότι οι λόγοι ήταν καθαρά προσωπικοί και ότι η ίδια θέλει να ασχοληθεί για λίγο μόνο με το εστιατόριό της, αλλά η τηλεοπτική πιάτσα «βοά» για Mega-λη μετεγγραφή.

...Και ο ρόλος του Κενάν
Μέσα σε όλα έρχεται και μία ακόμα πληροφορία, που «συνδέει» την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με τον Κενάν, τον Τούρκο πρωταγωνιστή του «Κισμέτ» που καίει καρδιές και στην Ελλάδα. Τι σχέση μπορεί να έχει με την Ελληνίδα μαγείρισσα; Η Αργυρώ τον έχει... σκλαβώσει με τις συνταγές της, αφού όταν ο Τούρκος πρωταγωνιστής ήρθε στην Ελλάδα, έφαγε στο εστιατόριό της και εντυπωσιάστηκε. «Κάνεις τα ωραιότερα σουτζουκάκια που έχω δοκιμάσει», της είπε. Εκείνη χαμογέλασε, τον ευχαρίστησε και του χάρισε το βιβλίο με τις συνταγές της και ιδιόχειρη αφιέρωση. Πού να φανταζόταν ότι έτσι θα... άνοιγε πόρτα με την Τουρκία; Ο θαυμαστής της τη διαφήμισε στη χώρα του και με το παραπάνω, τόσο που Τούρκος παραγωγός, ο οποίος ετοιμάζει εκπομπή μαγειρικής, σκέφτεται να της προτείνει συνεργασία.