Ελένη -Ματέο: τι έκαναν στο κοσμηματοπωλείο;

10.12.2010
Μία εβδομάδα περίπου πριν, απόγευμα... η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος μπαίνουν σε πολύ γνωστό κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου.

Μία εβδομάδα περίπου πριν, απόγευμα... η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος μπαίνουν σε πολύ γνωστό κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου. Ευδιάθετοι και με casual εμφάνιση, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας παραμένουν στο κατάστημα για περισσότερο από μία ώρα κοιτάζοντας τις μοναδικές δημιουργίες...

Μην πάει όμως αλλού το μυαλό σας... «Δεν είχαν πάει να αγοράσουν βέρες, αλλά ένα δώρο για μια κοινωνική υποχρέωση της Ελένης πριν από τις γιορτές. Περνούν πολύ καλά μαζί, είναι πολύ ερωτευμένοι, αλλά δεν σκοπεύουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, τουλάχιστον προς το παρόν», μας εξήγησε πρόσωπο που βρίσκεται εδώ και χρόνια κοντά στην παρουσιάστρια.

Η αλήθεια είναι αυτή: Πριν από μερικές εβδομάδες Μάκης και Ελένη πραγματοποίησαν ένα ταξίδι-αστραπή στο Λονδίνο, που ήδη έχει φορέσει τα γιορτινά του για τα Χριστούγεννα. Αν ήθελαν να αγοράσουν βέρες, θα το είχαν κάνει εκεί, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να μαθευτεί. Κι όμως, ούτε εκεί το έκαναν. Το ζευγάρι έκανε πολλές βόλτες στα πολυκαταστήματα του Λονδίνου, ψώνισαν αρκετά πράγματα για τους ίδιους και τα παιδιά, όχι όμως βέρες. Ελένη και Ματέο είχαν την ευκαιρία για λίγα εικοσιτετράωρα να χαρούν τον έρωτά τους μακριά από τους Έλληνες παπαράτσι. Ωστόσο, απέφυγαν τις διαχυτικότητες στους περιπάτους τους, καθώς το προηγούμενο πάθημα με το ταξίδι στη Ρώμη και τα καυτά τους φιλιά, που είδαν το φως της δημοσιότητας, τους έγινε πάθημα.

Τώρα πια οι δυο τους ετοιμάζονται για τις γιορτές αλλά και για την πρώτη κοινή εμφάνιση, που θα πραγματοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η κουμπάρα της Ελένης, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Κατά τα άλλα, σκοπεύουν να περάσουν ήρεμα και οικογενειακά τις γιορτές έχοντας στα σχέδιά τους και ένα ταξίδι - κάποιοι υποστηρίζουν σε εξωτικό προορισμό, κάποιοι άλλοι σε πρωτεύουσα της βόρειας Ευρώπης. Γι’ αυτό άλλωστε και η Ελένη έχει ήδη αρχίσει να μαγνητοσκοπεί τις εορταστικές εκπομπές, όπως έγινε με τη χριστουγεννιάτικη, όπου βασική καλεσμένη ήταν η Πέγκυ Ζήνα.