Ζέτα- Χατζηγιάννης: Αρραβώνας την Πρωτοχρονιά

10.12.2010
Δημόσια εμφάνιση και αρραβώνα-express προγραμματίζουν Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια μέσα στις γιορτές!

Δημόσια εμφάνιση και αρραβώνα-express προγραμματίζουν Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια μέσα στις γιορτές! Το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες κάτω από άκρα μυστικότητα και γι’ αυτόν το λόγο θα βρεθούν στην Κύπρο την Πρωτοχρονιά. Η Ζέτα δεν μπορεί πλέον να κρύψει τη χαρά της που βρήκε τον άντρα της ζωής της, ενώ και ο Μιχάλης είναι τρισευτυχισμένος και βρίσκεται σε περίοδο δημιουργικού οίστρου, γράφοντας καινούργια τραγούδια που μιλάνε για τον έρωτα!

Οπως πρώτο είχε γράψει το ΛΟΙΠΟΝ πριν από αρκετές εβδομάδες, η πανέμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε επισκεφθεί το πατρικό σπίτι του αγαπημένου της στην Κύπρο, για να γνωρίσει τους γονείς και την αδερφή του Μιχάλη. Η δεύτερη επίσκεψη, που θα γίνει την Πρωτοχρονιά, θα έχει πιο επίσημο χαρακτήρα: το ζευγάρι θα αρραβωνιαστεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και στη συνέχεια θα ανακοινώσουν οι ίδιοι το ευχάριστο γεγονός!

Οι προετοιμασίες στη μονοκατοικία στην Αγλατζιά, λίγο έξω από τη Λευκωσία, όπου ζουν ο Γιάννης και η Ρένα Χατζηγιάννη, οι γονείς του επιτυχημένου τραγουδιστή, έχουν ξεκινήσει. Πολύ χαρούμενη φυσικά είναι και η Μελίνα Χατζηγιάννη. Άλλωστε, την αδερφή του Μιχάλη και τη Ζέτα συνδέουν δύο μεγάλες αγάπες: η μία είναι φυσικά ο Μιχάλης και η δεύτερη το θέατρο. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως η κατά λίγα χρόνια μεγαλύτερη αδερφή του τραγουδιστή έχει ασχοληθεί με την υποκριτική παρακολουθώντας μαθήματα και έχοντας συμμετάσχει και σε κάποιες παραστάσεις. Βέβαια, το επάγγελμά της είναι φιλόλογος και διδάσκει σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας.

Ας γυρίσουμε όμως πίσω στην Αθήνα... Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τον έρωτά τους, τουλάχιστον από τους φίλους τους. Αυτό βέβαια που τους προβληματίζει αυτή την περίοδο είναι αν θα πρέπει να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους πριν ή αφού αυτή επισημοποιηθεί. Δεν έχουν καταλήξει ακόμη και αυτό που σκέφτονται είναι να κάνουν τις επόμενες ημέρες "πριν από την Πρωτοχρονιά" την πρώτη κοινή δημόσια έξοδό τους. Χωρίς όμως να μιλήσουν για το δεσμό τους. Αυτό θα γίνει μετά τον αρραβώνα και πληροφορίες θέλουν γνωστή παρουσιάστρια να έχει ήδη προσεγγίσει το ζευγάρι για μια πρώτη κοινή συνέντευξη όποτε οι ίδιοι το αποφασίσουν. Στο χορό της διεκδίκησης της πρωτιάς έχει μπει και γνωστό lifestyle έντυπο, που πραγματικά δίνει «γη και ύδωρ» για να τους αποσπάσει έστω μία κοινή φωτογραφία και μια δήλωση.

Προς το παρόν Μιχάλης και Ζέτα προγραμματίζουν πώς θα περάσουν τις γιορτές. Κατά πάσα πιθανότητα Χριστούγεννα θα κάνουν στην Αθήνα, στο σπίτι τους στο Κολωνάκι, ενώ την Πρωτοχρονιά θα κάνουν το μεγάλο βήμα. Επειδή όμως και οι δύο θέλουν να κάνουν ένα σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό "Πράγα ή Βιέννη, λένε οι πληροφορίες", ίσως τα καταφέρουν στο μεσοδιάστημα. Και φυσικά, αυτή τη φορά δεν θα ταξιδέψουν με διαφορετικές πτήσεις.