Το γράμμα στο Λαζόπουλο

08.12.2010
Ένα γράμμα που πήρε ο Λάκης Λαζόπουλος από νέους που βρίσκονται σε αναμορφωτήριο τον έκανε να δακρύσει και να τους υποσχεθεί ότι θα βρεθεί κοντά τους και θα κάνει μια εκπομπή μόνο γι’ αυτούς.

Ένα γράμμα που πήρε ο Λάκης Λαζόπουλος από νέους που βρίσκονται σε αναμορφωτήριο τον έκανε να δακρύσει και να τους υποσχεθεί ότι θα βρεθεί κοντά τους και θα κάνει μια εκπομπή μόνο γι’ αυτούς. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δώσει εντολή να λυθούν όλα τα διαδικαστικά ώστε να κάνει Πρωτοχρονιά στη φυλακή!

Ο Λάκης το έχει βάλει πείσμα και θέλει για άλλη μια φορά να πρωτοτυπήσει και να βγάλει μια εκπομπή μέσα από το αναμορφωτήριο. Όλες οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει και πιστεύει ότι σύντομα θα ξεπεραστούν διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα και η επιθυμία του αυτή θα πραγματοποιηθεί. Άλλωστε, το έχει κάνει και στο παρελθόν, μέσα από τις γυναικείες φυλακές.

Ο «Mr Αλ Τσαντίρι» λαμβάνει χιλιάδες γράμματα κάθε εβδομάδα από τους θαυμαστές του, πολλά από τα οποία έχουν ως αποστολέα κάποιο φυλακισμένο. Ο Λάκης δείχνει μεγαλύτερη ευαισθησία σε αυτά που του στέλνουν νέοι από τις φυλακές ή παιδιά που βρίσκονται σε αναμορφωτήρια. Κι αυτό γιατί εισπράττει την αγάπη τους και ξέρει ότι στο πρόσωπό του αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν ένα φίλο κι έχουν μόνη παρηγοριά τις εκπομπές του.

Θεωρούν ότι μόνο αυτός τα λέει έξω από τα δόντια και τους δίνει κουράγιο. Πολλοί από αυτούς έχουν εγκαταλειφθεί από τους γονείς τους και περιμένουν μια αχτίδα φωτός στη μοναξιά που ζούνε κάθε Τρίτη με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Αυτή τη χαρά λοιπόν θέλει να τους δώσει ο Λαζόπουλος κάνοντας μια εκπομπή στο πλευρό τους τις ημέρες των Χριστουγέννων.