Κρομηλά: Η φάρσα και το μυστικό ραντεβού

02.12.2010
Εδώ γιατρός, εκεί γιατρός, πού είναι ο γιατρός; Μην τον ψάχνετε. Η Ρούλα, που πάντα διακρίνεται για τη χιουμοριστική της διάθεση, μας την έφερε!

Εδώ γιατρός, εκεί γιατρός, πού είναι ο γιατρός; Μην τον ψάχνετε. Η Ρούλα, που πάντα διακρίνεται για τη χιουμοριστική της διάθεση, μας την έφερε!

Ελεύθερη κι ωραία, αλλά και πολύ ανανεωμένη η Ρούλα. Κι αυτό δεν οφείλεται σε κανέναν Πίτερ, ο οποίος στην τελική δεν υπήρξε και ποτέ. Ένα αστείο ήταν μόνο, που έκανε τον κύκλο του, πέρασε σε περιοδικά και κανάλια και τώρα απομυθοποιήθηκε. Όπως ξέρουμε πολύ καλά -και μη μας ζητάτε να αποκαλύψουμε τις πηγές μας-, ουδέποτε υπήρξε γιατρός Πίτερ. Όπως μας λένε, η ίδια η Ρούλα είχε βαρεθεί να δίνει εξηγήσεις και να απαντάει σε διάφορα σενάρια ερωτικού τύπου. Θέλησε λοιπόν να ξεφύγει και το γύρισε στο αστείο. Αυτό όμως πήρε διαστάσεις και άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια γύρω από αυτή την ιστορία. Και τι έκανε; Γελούσε! Έτσι γελαστή όμως και ευδιάθετη σαν να πετούσε στα σύννεφα γύρισε από την Κύπρο. Είχε πάει, όπως είναι γνωστό, για τις πρώτες οντισιόν του «Greek Idol 2».

Δοσμένη στη δουλειά της από το πρωί έως το βράδυ, η Ρούλα είχε τον έλεγχο για τα πάντα, και βέβαια όλα πήγαν μια χαρά! Πάντως, και εκεί βρήκε την ευκαιρία να χαρίσει στιγμές ευεξίας στον εαυτό της με την επίσκεψη σε ένα πασίγνωστο spa του νησιού. Μέχρι όμως να αποκαλυφθεί ότι η παρουσιάστρια πέρασε λίγες στιγμές χαλάρωσης οι συνεργάτες της ζούσαν μια αγωνία... Η Ρούλα «χάθηκε» για μερικές ώρες, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού ακριβώς βρισκόταν. Το μυστήριο λύθηκε όταν η Ρούλα γύρισε φρέσκια και ανανεωμένη έπειτα από ένα super πρόγραμμα ανανέωσης με φυσικά ελιξίρια στο πασίγνωστο spa. Υπήρξε όμως και η πληροφορία ότι στο καφέ του ίδιου ξενοδοχειακού συγκροτήματος συνάντησε έναν πολύ γοητευτικό άντρα γύρω στα 50, με τον οποίο είχε συνομιλία μισής ώρας. Κι εδώ τα σενάρια είναι δύο: Ότι πρόκειται για πασίγνωστο businessman, παλιό της γνώριμο και θαυμαστή, ή για στέλεχος μεγάλου καναλιού, που ήθελε να συζητήσει μαζί της πρόταση συνεργασίας. Τι από τα δύο είναι... αν είναι, θα το δούμε. Ένα πάντως έχει ενδιαφέρον: ότι η Ρούλα γύρισε με πολύ φρέσκια διάθεση. Έλα όμως που έχουμε και κάποια ερωτηματικά διαβάζοντας το διάλογο που είχε με τον αδερφό της Θανάση στο Facebook; «Προσπαθώ να μάθω την καρδιά μου να μη θέλει αυτά που δεν μπορεί να έχει», έγραψε στο status της η εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια. Ακριβώς από κάτω ο αδερφός της σχολίασε: «Επιτέλους». Η Ρούλα συνέχισε γράφοντας «Θανάση, αποκτάμε όλα τα πράγματα που θέλουμε, όταν δεν τα θέλουμε πια. Καλημέρα».