Το προσκύνημα στον αρχάγγελο

26.11.2010
Ήταν πριν από μερικές εβδομάδες όταν νωρίς το απόγευμα μια γνώριμη φιγούρα περνούσε την καγκελόπορτα της Ιεράς Μονής Αρχάγγελου Μιχαήλ στον Αναλυόντα, ένα χωριό λίγο έξω από τη Λευκωσία.

Ήταν πριν από μερικές εβδομάδες όταν νωρίς το απόγευμα μια γνώριμη φιγούρα περνούσε την καγκελόπορτα της Ιεράς Μονής Αρχάγγελου Μιχαήλ στον Αναλυόντα, ένα χωριό λίγο έξω από τη Λευκωσία.

Ο νεαρός άντρας φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου και μαύρο δερμάτινο σακάκι ήθελε πάρα πολύ να ευχαριστήσει τον άγιο για όσα του έχει χαρίσει απλόχερα στη ζωή. Υγεία, οικονομική άνεση και, τελευταία, μια ευτυχισμένη προσωπική σχέση.

Η σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη θρησκεία είναι πολύ στενή. Όλοι θυμόμαστε το τραγούδι «Προσευχές», με το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του. Τη συγκεκριμένη επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ την είχε προγραμματίσει αρκετό καιρό πριν. Άλλωστε, εκτός του ότι έχει το όνομα του αρχάγγελου, η επιτυχία του είναι μεγάλη και όλα του πηγαίνουν πολύ καλά. Με διακριτικότητα λοιπόν και ευσέβεια ασπάστηκε τις εικόνες, μεταξύ των οποίων και η μεγάλη εικόνα του αρχάγγελου Μιχαήλ, η οποία τον παριστάνει με τη μορφή βυζαντινού στρατιώτη. Όμως, ο δημοφιλής καλλιτέχνης εκτός από τις ευχαριστίες είχε και μια ευχή να κάνει: Να αποκτήσει σύντομα μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Όπως εξομολογήθηκε πρόσφατα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε φιλικά του πρόσωπα, νιώθει πλέον έτοιμος να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, αφού η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια περνάει την καλύτερή της φάση. Άλλωστε, και η πανέμορφη παρουσιάστρια πλέον, έστω και έμμεσα, επιβεβαιώνει τη σχέση της. Όπως έγινε πρόσφατα σε ραδιοφωνική συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος και στη Μαργαρίτα Δρούτσα.

Όταν ρωτήθηκε αν ισχύουν τα όσα γράφονται για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, εκείνη απάντησε: «Θα προτιμούσα να μη σου απαντήσω αυτή τη στιγμή. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Νομίζω σου απάντησα... Είμαι πολύ καλά. Έπειτα από μια περίοδο της ζωής μου που δεν ήμουν καλά και ένιωθα μοναξιά τώρα είμαι καλά και ευτυχισμένη».