Fashion show στο Λονδίνο

22.11.2010
Κοσμικά με... διαβατήριο! Θέλετε να κάνετε μια grande εμφάνιση, αλλά φοβάστε μη σας τσακώσουν οι ΔΝΤ κοσμικοί πράκτορες για υπερβολικά glamorous ζωή;

Κοσμικά με... διαβατήριο! Θέλετε να κάνετε μια grande εμφάνιση, αλλά φοβάστε μη σας τσακώσουν οι ΔΝΤ κοσμικοί πράκτορες για υπερβολικά glamorous ζωή; Υπάρχει πάντα το Λονδίνο! Ευτυχώς, στην άλλη άκρη της Ευρώπης οι Έλληνες jet-setters εξακολουθούν να κάνουν τη ζωή που έχουν συνηθίσει. Όχι ότι κάνουν κάτι μεμπτό, απλώς αποβάλουν την «κακομοιρίστικη» διάθεση που έχουν εντός συνόρων για να αποφύγουν τη ρίψη γαλακτοκομικών.

Στο υπερχλιδάτο «Annabel’s Club» στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε ένα λαμπερό champagne fashion show με τις δημιουργίες της Κύπριας σχεδιάστριας Έλενας Αντωνιάδη και τα κοσμήματα Elle Amber της Ελίνας Αναγνωστοπούλου. Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπική χροιά, αφού πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση των σκοπών του Life Action Trust, σωματείο στο οποίο προεδρεύει η Χρυσάνθη Λαιμού και το οποίο στηρίζει τους Έλληνες καλλιτέχνες, κυρίως μουσικούς που σπουδάζουν κλασική μουσική στο Λονδίνο, καθώς και τα παιδιά με προβλήματα υγείας.