Ράιαν Ρέινολντς: Ο πιο σέξι άντρας του κόσμου

18.11.2010
Αν ακόμη δεν έχετε εμπεδώσει το όνομα του πιο σέξι άντρα του κόσμου σύμφωνα με περιοδικό "People" σας θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον άντρα της Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson). Ξέρετε... εκείνης που πρόσφατα ψηφίστηκε από το περιοδικό "GQ" ως "Το μωρό της χρονιάς"!


Αν ακόμη δεν έχετε εμπεδώσει το όνομα του πιο σέξι άντρα του κόσμου σύμφωνα με περιοδικό "People" σας θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον άντρα της Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson). Ξέρετε... Εκείνης που πρόσφατα ψηφίστηκε από το περιοδικό "GQ" ως "Το μωρό της χρονιάς"!

Μόνο πίσω δεν μένει από την καλή του ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) με αυτή τη διάκριση.

Πάντως, εκτός από τα προφανή, το ζευγάρι που άτυπα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "το πιο όμορφο του κόσμου" έχει και άλλα, πιο ουσιαστικά κοινά, όπως την αγάπη τους για την πολιτική και το περιβάλλον.

Σχολιάζοντας τον τίτλο αυτόν, ο Ρέινολντς τόνισε ότι στην πράξη δεν θα του αλλάξει καθόλου την καθημερινότητα. "Απλά τώρα θα ακούω 'Σέξι άντρα... βγάλε έξω τα σκουπίδια'", αστειεύτηκε ο 34χρονος ηθοποιός που σύντομα θα φορέσει το κοστούμι του σούπερ ήρωα "Πράσινος Φανός" στην κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού κόμικ.

Ο Ράιαν και η Σκάρλετ παντρεύτηκαν με μυστική τελετή στον Καναδά το 2008 και για κάποιον λόγο αποφεύγουν να φωτογραφηθούν -ή και να εμφανιστούν- μαζί επίσημα μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι τρελά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι στην ησυχία τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον πιο σέξι άντρα του κόσμου για το 2010 να αλλάζει έσα στον χρόνο, από το 1998 μέχρι σήμερα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα