Ράκος η Εύα Λονγκόρια από το διαζύγιο

18.11.2010
Όπως αποδεικνύεται, η παροιμία "δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά" ισχύει παντού. Ακόμη και στο Χόλιγουντ.


Όπως αποδεικνύεται, η παροιμία "δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά" ισχύει παντού. Ακόμη και στο Χόλιγουντ. Δεν πάει να διέψευδε χθες τις φήμες περί χωρισμού ο εκπρόσωπος της Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria)... Σήμερα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Η 35χρονη Λατίνα σταρ κατέθεσε όντως αίτηση διαζυγίου από τον εδώ και τρία χρόνια σύζυγό της, μπασκετομπολίστα Τόνι Πάρκερ (Tony Parker), στη σκιά των φημών που τον θέλουν να την έχει απατήσει με τη γυναίκα κάποιου συμπαίκτη του.

"Με βαθιά θλίψη, ύστερα από επτά χρόνια που είμαστε μαζί, ο Τόνι και εγώ αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον βαθύτατα και προσευχόμαστε για την ευτυχία και των δυο μας", έγραψε χθες στη σελίδα της στο Twitter η μικροσκοπική Λονγκόρια μην αφήνοντας πια κανένα περιθώριο για θεωρίες και υποθέσεις.

Ένα σχεδόν πανομοιότυπο μήνυμα ανάρτησε και στη δική του σελίδα ο Τόνι Πάρκερ. Προφανώς καθόλου τυχαία.

Η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες και ως αίτια για τον χωρισμό αναφέρονται οι "αγεφύρωτες διαφορές".

Σύμφωνα με φίλους, η Εύα Λονγκόρια είναι ράκος, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που της συνέβη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάσημη ηθοποιός ανακάλυψε στο κινητό του άντρα της εκατοντάδες μηνύματα από τη γυναίκα ενός συμπαίκτη του στους San Antonio Spurs.

Όπως προκύπτει, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόνι Πάρκερ την έκανε την κουτσουκέλα, αφού ένα παρόμοιο περιστατικό είχε ταράξει το ζευγάρι τους πρώτους μήνες του γάμου τους το 2007. Τότε, η Εύα θεώρησε ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό και το άφησε πίσω της. Έλα όμως που δεν ήταν!

Μιλώντας για το θέμα ο Πάρκερ δεν είπε πολλά όταν τον στρίμωξαν οι δημοσιογράφοι μετά από χθεσινό παιχνίδι. "Είναι μια δύσκολη στιγμή αυτή για μένα και την Εύα. Έχουμε δώσει μια κοινή ανακοίνωση και όλα τα υπόλοιπα είναι μεταξύ μας", είπε και έκλεισε το ζήτημα με συνοπτικές διαδικασίες.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2007 σε μια ξεχωριστή τελετή σε πύργο έξω από το Παρίσι, είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο το οποίο φαίνεται ότι επαναπροσδιόρισαν πριν από έναν χρόνο.

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη ως "Γκαμπριέλ Σολίς" (Gabrielle Solis) στην τηλεοπτική επιτυχία "Νοικοκυρές σε απόγνωση" έχει ήδη ζητήσει να αφαιρεθεί και επίσημα από το όνομά της το επίθετο του άντρα της, το οποίο χρησιμοποιούσε όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι από εδώ και πέρα επιστρέφει και επίσημα στο Εύα Ζακλίν Λονγκόρια.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Λονγκόρια υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Τάιλερ Κρίστοφερ (Tyler Christopher) από το 2002 μέχρι το 2004.

Πρόσφατα παρουσίασε τα Ευρωπαϊκά Βραβεία του MTV στη Μαδρίτη με ιδιαίτερη επιτυχία και αλλάζοντας άπειρες εμφανίσεις. Και εκεί πάντως, δεν αναφέρθηκε ως Εύα Λονγκόρια-Πάρκερ. Τότε όμως δεν έδωσε κανείς ιδιαίτερα σημασία στο γεγονός.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα