Η Τζέμα Άρτερτον πιστεύει ότι είναι χοντρή

14.05.2010
Το ακούσαμε κι αυτό: το κορίτσι που στάθηκε δίπλα στον τελευταίο Τζέιμς Μποντ (James Bond) και πρωταγωνίστησε στον πρόσφατο "Πρίγκιπα της Περσίας", δεν βρίσκει ρούχα να φορέσει.


Το ακούσαμε κι αυτό: το κορίτσι που στάθηκε δίπλα στον τελευταίο Τζέιμς Μποντ (James Bond) και πρωταγωνίστησε στον πρόσφατο "Πρίγκιπα της Περσίας", δεν βρίσκει ρούχα να φορέσει.

Χοντρή δεν τη λες με τίποτα, αλλά όπως υποστηρίζει η ίδια η Τζέμα Άρτερτον (Gemma Arterton) τρώει "πόρτα" από τους διάφορους φασιονίστας, επειδή φοράει νούμερο 38 και όχι 36... και κάτω!

Έχει δώσει, βέβαια, και δικαιώματα (!), αφού όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Πρίγκιπα" οι παραγωγοί παρατήρησαν ένα σχετικό προγουλάκι που τους ενόχλησε και έλεγχαν την κάθε μπουκιά της.

Ούτε όμως αυτό δικαιολογεί την προσβολή που της έκανε ένας σχεδιαστής που αμφισβήτησε το.. μέγεθός της όταν εκείνη τον επισκέφτηκε για να διαλέξει μια από τις δημιουργίες του.

"Είναι γελοίο", σχολιάζει η 24χρονη ηθοποιός. Και εξηγεί: "Πήγα σε αυτόν τον σχεδιαστή τις προάλλες (σ.σ. το όνομά του δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν) και μου είπε: 'Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν χωρέσεις σε αυτά δείγματα'. Εγώ αμέσως του απάντησα ότι φοράω νούμερο 38 ή 40 και απόρησα που κάνει όλα τα δείγματα στο 36".

Επιπλέον, όπως παραδέχτηκε σε άλλη στιγμή, δεν είναι λίγες οι φορές που επιστρέφοντας στο σπίτι παραπονιέται στον αρραβωνιαστικό της, διευθυντή πωλήσεων Στέφανο Κατέλι (Stefano Catelli) λέγοντας: "Νιώθω πραγματικά χοντρή". Εκείνος, βέβαια, απορεί και της λέει ότι "γίνεται αστεία, όταν λέει τέτοιες βλακείες".

"Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν είμαι στο σπίτι τα πράγματα είναι διαφορετικά, ενώ στη δουλειά είναι αλλιώς...", συνεχίζει η Τζέμα. "Ο μοναδικός τρόπος για να φορέσω μικρότερο νούμερο είναι να σταματήσω να τρώω. Δεν είναι το φυσικό μου να φοράω 36 και νιώθω ότι από αυτή τη θέση έχω μια κάποια υποχρέωση απέναντι στις γυναίκες που ανήκουν στην ίδια κατηγορία με μένα. Αυτό που μπορώ να κάνω, όμως, είναι να προσπαθώ πάντα να δείχνω όμορφη. 'Φέρνω' τα ρούχα στο μέγεθός μου και το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο δυνατό", συμπληρώνει.

Εδώ που λέμε, τέτοιου είδους δηλώσεις ακούγονται πολύ ευπρόσδεκτα ως αντίποδας στη φρενίτιδα που έχει πιάσει το Χόλιγουντ με την αδυναμία σε βαθμό ασθένειας. Ας ελπίσουμε ότι τα πρόσφατα παραδείγματα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), οι οποίες εμφανίστηκαν ως "ζωντανές ακτινογραφίες" εγείροντας διάφορα ερωτήματα σχετικά με την υγεία τους, θα είναι τα τελευταία του είδους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα