Η Ριάνα έφαγε τα μούτρα της

14.05.2010
Μα τι έχουν πάθει όλες οι διάσημες τραγουδίστριες τον τελευταίο καιρό; Δεν τις κρατάνε τα πόδια τους φαίνεται και πέφτουν όλες, η μία μετά την άλλη επί σκηνής.



Μα τι έχουν πάθει όλες οι διάσημες τραγουδίστριες τον τελευταίο καιρό; Δεν τις κρατάνε τα πόδια τους φαίνεται και πέφτουν όλες, η μία μετά την άλλη επί σκηνής.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν αυτό της Ριάνα (Rihanna) η οποία έφαγε την τούμπα της κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην "Ο2 Arena" του Λονδίνου στις αρχές της εβδομάδας, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Οι πρώτες νότες της επιτυχίας της "Te Amo" ακούστηκαν και η 22χρονη τραγουδίστρια άρχισε να κατεβαίνει όλο χάρη τα 3-4 σκαλοπατάκια που υπήρχαν στο κέντρο της σκηνής. Όμως, φτάνοντας στο τελευταίο, μάλλον παραπάτησε και έπεσε κάτω φαρδιά πλατιά. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και εύκολο πράγμα να ισορροπείς επάνω σε αυτά τα πανύψηλα τακούνια, έτσι και αλλιώς.

Φυσικά το όλο συμβάν ήταν στιγμιαίο και η Ριάνα σηκώθηκε αμέσως συνεχίζοντας το λυγερό βάδισμά της προς την χορεύτρια με την οποία έκανε το νούμερό της, μην χάνοντας ούτε μία νότα. Ή είσαι επαγγελματίας ή δεν είσαι.

Βέβαια, ίσως να βοήθησε και η εμπειρία (!) καθώς αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ριάνα έτρωγε τα μούτρα της στη σκηνή. Τον περασμένο μήνα είχε ένα παρόμοιο επεισόδιο στην εμφάνισή της στη Μασσαλία, όπως επίσης μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Και σε εκείνη την περίπτωση, έχασε την ισορροπία της και προσγειώθηκε κάπως... άτσαλα.

Η παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο "Last Girl On Earth", που ξεκίνησε από το Βέλγιο τον περασμένο μήνα αναμένεται να τελειώσει στη Νέα Υόρκη στις 28 Αυγούστου ύστερα από 62 σταθμούς στο σύνολο. Το σίγουρο είναι πως η Ριάνα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Αν στα παραπάνω περιστατικά συμπεριλάβουμε και τον μικροτραυματισμό της στη συναυλία της Ζυρίχης, που την έστειλε για λίγες ώρες στο νοσοκομείο, τότε θα πρέπει να έχει τα μάτια της... δεκατέσσερα αν θέλει να φτάσει στο τέλος του καλοκαιριού σε ένα κομμάτι!

Πάντως, όπως είπαμε και στην αρχή, η Ριάνα δεν είναι η μόνη τραγουδίστρια που είχε τέτοιου ατυχήματα επί σκηνής. Την αρχή έκανε ο Πίτερ Αντρέ (Peter Andre) με την τούμπα που είχε φάει τον περασμένο Ιούλιο στο μουσικό φεστιβάλ "T4 On the Beach".

Τον Νοέμβριο ακολούθησε η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), όταν έσκασε κάτω φαρδιά πλατιά τραγουδώντας στην απονομή των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων.

Λίγες μέρες αργότερα, στις αρχές Δεκεμβρίου, η εκκεντρική Lady Gaga γλίστρησε πάνω στα δεκαπεντάποντα μποτάκια της με αποτέλεσμα να πέσει με τον πισινό πάνω στη σκηνή σε συναυλία της στον Καναδά.

Και τέλος, σε εμφάνισή της στη Φλοριανόπολη της Βραζιλιας, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyoncé Knowles) προσγειώθηκε στους διάσημους γοφούς της στρίβοντας μάλλον απότομα, καθώς τραγουδούσε την επιτυχία της "Irreplaceable". Λίγη προσοχή βρε παιδιά!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα