Ονούρ & Σεχραζάτ μιλούν στο ΛΟΙΠΟΝ

10.11.2010
Μόνο μία νύχτα πέρασαν στην Αθήνα ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, υποσχέθηκαν όμως στους θαυμαστές τους ότι θα ξαναέρθουν στην Ελλάδα για να ζήσουν και τις υπόλοιπες 1.000! Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης τούρκικης σειράς «Χίλιες και μία νύχτες» ευχαρίστησαν το ελληνικό κοινό για την αγάπη που τους δείχνει, τονίζοντας παράλληλα ότι στην πατρίδα μας αισθάνονται σαν στο σπίτι τους!

ΟΝΟΥΡ ΚΑΙ ΣΕΧΡΑΖΑΤ ...Μία νύχτα στην Αθήνα

Μόνο μία νύχτα πέρασαν στην Αθήνα ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, υποσχέθηκαν όμως στους θαυμαστές τους ότι θα ξαναέρθουν στην Ελλάδα για να ζήσουν και τις υπόλοιπες 1.000! Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης τούρκικης σειράς «Χίλιες και μία νύχτες» ευχαρίστησαν το ελληνικό κοινό για την αγάπη που τους δείχνει, τονίζοντας παράλληλα ότι στην πατρίδα μας αισθάνονται σαν στο σπίτι τους!

Θερμή υποδοχή από τους θαυμαστές

Οι δύο Τούρκοι ηθοποιοί ήρθαν στην Ελλάδα καλεσμένοι της τουρκικής πρεσβείας και του ΑΝΤ1. Στη σύντομη επίσκεψή τους παραβρέθηκαν στο γκαλά για την 87η επέτειο της Τουρκικής Δημοκρατίας, επισκέφτηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης, δοκίμασαν τις ελληνικές γεύσεις, ενώ φιλοξενήθηκαν και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα 11». Το ζευγάρι έμεινε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» και προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Στο γεύμα που τους παρέθεσε ο πρέσβης της Τουρκίας δοκίμασαν θαλασσινές λιχουδιές. Η Μπεργκιουζάρ ενθουσιάστηκε με τα καλαμάρια, ενώ ο σύζυγός της δήλωσε ότι ακόμη και στην κουζίνα οι δύο λαοί είμαστε πολύ κοντά. Ιδιαίτερα θερμοί ήταν και με τους θαυμαστές τους, αρκετοί από τους οποίους παραβρέθηκαν και στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Μια θαυμάστριά τους μάλιστα στάθηκε αφορμή για να διακοπεί για λίγο η συνέντευξη Τύπου. Όταν η Κατερίνα Γκαγκάκη πληροφόρησε την Μπεργκιουζάρ ότι μια κυρία ταξίδεψε από τη Σπάρτη για να τους δει από κοντά, η ηθοποιός ζήτησε να πάει κοντά της. Η κυρία έμεινε έκπληκτη όταν η αγαπημένη της ηρωίδα την αγκάλιασε και τη φίλησε και στη συνέχεια ξέσπασε σε λυγμούς, για να εισπράξει μία ακόμη μεγάλη αγκαλιά, αυτή τη φορά από τον Χαλίτ.

Είστε θετικοί στην ιδέα να συμμετάσχετε σε ένα ελληνοτουρκικό project;

Χαλίτ Εργκέντς: «Φυσικά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, και πιστεύω ότι πρέπει κάποια στιγμή να γίνει. Το γεγονός ότι η σειρά Χίλιες και μία νύχτες προβλήθηκε στην Ελλάδα είναι η αρχή μιας συνεργασίας που μπορεί να επαναληφθεί στο μέλλον. Άλλωστε, ως λαοί είμαστε πολύ κοντά».

Μπεργκιουζάρ Κορέλ: «Τα πράγματα εδώ δεν είναι πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι στην Τουρκία. Εγώ αισθάνομαι σαν μία από εσάς, αφού η γιαγιά μου (η μητέρα της μητέρας μου) είναι Ελληνίδα, συγκεκριμένα από την Κρήτη, και σίγουρα θέλουμε να ξαναέρθουμε στην Ελλάδα και να πάμε και στα ελληνικά νησιά».

Το περιμένατε ότι η σειρά θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση στη χώρα μας;

Μπ.Κ.: «Παρά το γεγονός ότι έχει γνωρίσει επιτυχία σε πολλά κράτη, η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μας».

Πού πιστεύετε ότι οφείλεται η επιτυχία της;

Μπ.Κ.: «Στο γεγονός ότι είναι μια αξιοπρεπής παραγωγή, έχει ένα αξιόλογο σενάριο και όλη η ομάδα που συνεργάστηκε για τη σειρά είναι έμπειρη».

Χ.Ε.: «Επίσης, ξεκίνησε θέτοντας ένα πολύ δυνατό ερώτημα: Τι θα μπορούσε να δώσει μια μητέρα για το παιδί της; Μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει για να του δώσει ζωή;. Εάν σε αυτό προσθέσετε τον έρωτα, το παραμύθι, η επιτυχία θεωρείται δεδομένη».

Ακούστηκε πως όταν ξεκίνησε η σειρά στην Τουρκία, το θέμα της θεωρήθηκε αρκετά extreme για τα κοινωνικά ήθη...

Χ.Ε.: «Συζητήθηκε πολύ η ανήθικη πρόταση. Κάποιοι είπαν: Εγώ δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Δυστυχώς, κάποιες φορές όταν βρισκόμαστε κάτω από τέτοια πίεση, κάνουμε πράγματα που σε άλλη περίπτωση δεν θα κάναμε ποτέ. Οι σεναριογράφοι ήθελαν να ξεκινήσουν μια τέτοια συζήτηση...».

Μπ.Κ.: «Αυτό ήταν ίσως και η αφορμή για να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία».

Έχετε κοινά στοιχεία με τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ;

Χ.Ε.: «Ίσως να έχουμε κάποια, αλλά ζούμε μια εντελώς διαφορετική ζωή».

Τι ετοιμάζετε αυτό το διάστημα;

Χ.Ε.: «Εγώ βρίσκομαι σε συζητήσεις για ένα καινούργιο project, που είναι ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας».

Μπ.Κ.: «Εγώ πρωταγωνιστώ στη σειρά Το ατελείωτο τραγούδι. Υποδύομαι μια τραγουδίστρια που έχει χάσει το γιο της. Τα γυρίσματα γίνονται στη Σμύρνη και αναγκάζομαι να είμαι μακριά από το γιο μου, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας».

Αλήθεια, σκέφτεστε να κάνετε δεύτερο παιδί;

Χ.Ε.: «Έχουμε το γιο μας, τον Αλί, ο οποίος είναι πολύ μικρός ακόμη και προσπαθούμε να του αφιερώνουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε. Προσπαθούμε να κρατήσουμε μια ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια. Σαφώς θέλουμε να κάνουμε κι άλλα παιδιά, αλλά όχι αυτή τη στιγμή».