Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να γίνει Αμερικανός

04.11.2010
Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Βρετανίας, αλλά ύστερα από τρία χρόνια στις ΗΠΑ, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής σκέφτεται να αλλάξει υπηκοότητα.


Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Βρετανίας, αλλά ύστερα από τρία χρόνια στις ΗΠΑ, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής σκέφτεται να αλλάξει υπηκοότητα.

"Σχεδιάζουμε να μείνουμε μόνιμα στην Αμερική", δήλωσε πρόσφατα σε εφημερίδα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham), ο οποίος ελπίζει να πολιτογραφηθεί σύντομα Αμερικανό υπήκοος παρότι ήταν είναι και θα παραμείνει "γέννημα θρέμμα Άγγλος".

Ο Ντέιβιντ με τη Βικτόρια (Victoria) και τους τρεις γιους τους μετακόμισαν στο Μπέβερλι Χιλς το 207, όταν εκείνος υπέγραψε συμβόλαιο με τους LA Galaxy.

"Τα αγόρια πάνε σχολείο εδώ και είναι πολύ ευτυχισμένα γενικότερα. Όσο, λοιπόν, εκείνα αλλά και η γυναίκα μου είναι χαρούμενοι εδώ δεν έχουμε λόγο να φύγουμε", συνέχισε ο Μπεκς.

Εξάλλου όπως φαίνεται η οικογένεια έχει πλήρως κοινωνικοιποιηθεί στο νέο περιβάλλον αφού στον πολύ στενό της κύκλο ανήκουν εδώ και καιρό το ζεύγος Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) όπως επίσης και η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) με τον σύζυγό της Τόνι Πάρκερ (Tony Parker).

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -ο οποίος έχει κατηγορηθεί έντονα για την απόδοσή του από τότε που μετακόμισε στην Αμερική- έκανε τις δηλώσεις αυτές αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα του. Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι αναγκάστηκε να μείνει εκτός γηπέδων για το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος λόγω ατυχήματος που είχε στον αχίλλειο τένοντά του, το συγκεκριμένο επίτευγμα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Μπέκαμ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα