Όλοι οι μετρ της Ευρώπης στο ατελιέ της

10.11.2010
Πριν από λίγες μέρες, το μεσημέρι της 14ης Οκτωβρίου, απέναντι από την αμερικανική πρεσβεία πολλές επώνυμες και γοητευτικές κυρίες, από την Αθήνα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώθηκαν και πάλι στο ατελιέ μιας εκλεκτής δημιουργού μόδας, που είναι και στενή τους φίλη.

Μιλάω βέβαια για την πρωτοπόρο κυρία της μόδας, τη Μάριον Παπαλόλα-Κελέκη, που για άλλη μια φορά συγκέντρωσε στο ατελιέ της στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας και Κερασούντος τις εκλεκτές της φίλες. Εκεί σε ένα μεσημεριανό κοκτέιλ τους παρουσίασε τη χειμερινή κολεξιόν της, με εκπληκτικά μοντέλα και φορέματα υψηλής ραπτικής, επιλεγμένα από την ίδια από όλους τους μεγάλους δημιουργούς μόδας με τους οποίους συνεργάζεται.

Ήταν πραγματικά ένα μοναδικό υπερθέαμα, μια απολαυστική ξενάγηση σε υφάσματα ξεχωριστά και σε χρώματα υπέροχα, από γκρίζο και μαύρο με αιφνιδιαστικούς συνδυασμούς από όλο το φάσμα ενός ουράνιου τόξου. Και όλα αυτά συνδυασμένα με μοντέρνα μουσική από ένα μεγάλο d.j. σε ένα οπτικοακουστικό πανόραμα που ενθουσίασε όλες τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μάριον.

Ανάμεσά τους οι: Μάρα Καρέτσου, Σόφη Βαρβιτσιώτη, Σοφία Μαργαρώνη, Πόλυ Καμένου, Ειρήνη Αθανασιάδη, Έλλη Τζανετάτου, Καίτη Βούτσελα, Λάνα Μανδήλα, Σόνια Τουντζιαρίδου, Αναστασία Ζαννή, Λία Παγώνη, Χρυσάνθη Πατέρα, Ελένη Λαιμού, Βίκυ Φαφαλιού, Καίτη Κεφαλογιάννη, Ήβη Ιγγλέση, Άννα Λιαρίκου, Βάσω Κολόμβα-Χρυσοπούλου, Φρόσω Κυδωνιάτη, Οδέττη Γιαννοπούλου, Άντα Μαύρου, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Άλις Δικαίου και Έφη Δικαίου.